Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettől nem fogok esetleg...

Ettől nem fogok esetleg elvetélni?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom jövő hét csütörtökön akar le veni rákszűrést. Adigra épp hogy 17hetes leszek. Nem veszélyes ?
2015. okt. 2. 13:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Nyugodtabb lettem :) Nem lesz semmi gond és kész ! :)
2015. okt. 2. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 6 hetesen mentem nőgyógyászhoz, mert pozitív lett a terhességi tesztem, és egyúttal az esedékes rákszűrést is megcsináltattam. Semmi probléma nem volt.

17hkm

2015. okt. 2. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, köszi a lepontozást!

Mint írtam, nem gondolom, hogy köze volt hozzá, de ez az én személyes tapasztalatom, ami rossz emlék, ezért többet nem engedném terhesség alatt.

De Te nyugodtan engedd!

2015. okt. 2. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:
3 terhessegembol 2-nel az elso uh alkalmaval vettek le a mintat (9. es 7. heten), egyikkel sem volt gond utana, nem barnaztam, nem vereztem.
2015. okt. 3. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!