Ettől nem fogok esetleg elvetélni?
Figyelt kérdés
A nőgyógyászom jövő hét csütörtökön akar le veni rákszűrést. Adigra épp hogy 17hetes leszek. Nem veszélyes ?2015. okt. 2. 13:43
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Nyugodtabb lettem :) Nem lesz semmi gond és kész ! :)
2015. okt. 2. 19:53
12/14 anonim válasza:
Én 6 hetesen mentem nőgyógyászhoz, mert pozitív lett a terhességi tesztem, és egyúttal az esedékes rákszűrést is megcsináltattam. Semmi probléma nem volt.
17hkm
13/14 anonim válasza:
6-os vagyok, köszi a lepontozást!
Mint írtam, nem gondolom, hogy köze volt hozzá, de ez az én személyes tapasztalatom, ami rossz emlék, ezért többet nem engedném terhesség alatt.
De Te nyugodtan engedd!
14/14 anonim válasza:
3 terhessegembol 2-nel az elso uh alkalmaval vettek le a mintat (9. es 7. heten), egyikkel sem volt gond utana, nem barnaztam, nem vereztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!