Aki várandósság alatt nem tudott megenni egy bizonyos ételt amit addig megevett, vagy ételcsoportot változott vagy úgymaradt aztán?
Mindig is szerettem a húst, nem is értem magam de már 1 hónapja nem tudom megenni, már a gondolatától hányingerem lesz, próbálkoztam is vele, például kedvencem a kacsahús de hiába kóstoltam most egyszerűen megérzem a hús tipikus ízét nem bírom megenni.
Ez kezdődött azzal hogy hűtőbe lehetett kapni illatosítót és képzeljétek, minden hűtőben lévő termék bevette azt az undorító citromos tisztítószer ízt. Nem is gondoljátok milyen undorító volt a citromos sonka íz..
Na ott kezdődött hogy én szendvicset soha a büdös életbe nem eszek, de aztán rá 1-2 hétre folytatódott hogy már a húst sem..
Nem tudom a hűtős incidens és a húsevés között van -e összefüggés , nem is hiányzik a hús egyáltalán, csak kíváncsi lennék hasonló valakivel volt -e terhesség alatt és hogy vissza "változott" -e aztán ?
Nem feltétlen hússal bármivel :)
Most leszek 11 hetes.
Nekem fordítva volt: én évekig vega voltam, majd beálltam olyan max 2-4 alkalom csirkehúsra per hó. Terhes lettem. Őrületes húsevés egészen a azoptatás végéig (gyerek 1,5 éves koráig), majd szép lassan visszacsökkent a vágy. Most újra babát várok (3eves a nagyom) és most pont hogy nagyon ritkán kívánom:-)
De nálam visszaállt.
Első gyereknél ( lány ) undorottam a csirkemell tol, a bacontol. Egész végig terhességem alatt. Viszont töménytelen mennyiségben ettem ittam kakaó,zöld alma, vajas kifli . Joghurt napi 1 liter.
Most varom a másodikat 8 hetes vagyok fel sem tudom alsó élni mennyi mindentől undorodom... Hús, sajt és mindenféle tejtermék á rengeteg minden. Ha ez nem fog változni akkor bajba leszek, már nem tudok mit főzni :D
Nekem az a tapasztalatom az elso terhességem utan hogy nem tért vissza az étrendembe az amitől az elején megundorodtam ... Ahogy megszultem jöhetett minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!