Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha minden rendben egy terhessé...

Timi_27 kérdése:

Ha minden rendben egy terhességgel meddig lehet dolgozni? Nem rossz a babának ha még 5 honaposan is dolgozok? Elado vagyok egy boltban

Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Ôszintèn megvallva èn akkor már abba hagynám a munkát.

Èn 35. hètig dolgoztam irodába, ültem de járkálni is kellett, már mindenki mondta, hogy irassam ki magam és maradjak otthon de èn nem akartam meet teljesen problèmamentes volt a terhessègem. 4 nap Otthon töltött nap után halva született a kisfiam. Senki nem tudja mièrt, valószínû nem azert mert sokáig dolgoztam de legközelebb már inkább nem kockáztatok...

2015. szept. 29. 20:39
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Én a 32.hétig dolgoztam pultosként,boltba jártam ugrálgattam folyamatosan. Azért a 32.hét,mert nem bírtam már a 4 órakor való kelést és azt,hogy olyan este 10-kor kerültem ágyba. Ha lett volna még maradék erőm,akkor biztos,hogy csináltam volna még :)
2015. szept. 29. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Nekem már volt egy vetélésem, a munkám stresszes és egy órányira van tömegközlekedéssel vidèken, a munkaidő vegyes, és pont jön a tél.

A 6. héttől itthon voltam állandó hányással. Még nem vagyok teljesen jól, de azért az 1-2 hónapért nem szenvedtetem magam kvázi minimálbérért...

2015. szept. 29. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

A terhesseg nem betegseg!

En nover vagyok , 32. hetig dolgoztam 12 oras muszakban betegek kozott.

Elkir is csak azert hagytam abba mert napi 3 orat utaztam meg a 12 oras muszak mellett, es az mar sok volt napi 15 ora aktiv talpon let.

Angliaban lakom, itt nem irjak ki az embert csak azert mert terhes.

2015. szept. 30. 05:45
 15/18 anonim ***** válasza:
63%

Ha bírod, akkor nyugodtan, a babának ettől semmi baja nem lesz.

Az első terhességemnél én is álló munkát végeztem, de én elég hamar elmentem táppénzre, mert nem bírta a lábam (amúgy is voltak vele gondok, terhességtől függetlenül), meg azért nálunk emelni is kellett sokat, és zavart, hogy mások csinálják meg azt, amit nekem kéne, amikor én is ott vagyok.

De ha ezek nem lettek volna, én simán dolgoztam volna tovább, mert otthon baromira unatkoztam, közben meg tele voltam energiával.

Most a másodikat várom, vele csak az utolsó két hónapban szeretnék otthon maradni. Igaz, itt nem kell egész nap állnom.

De amíg te bírod az álldogálást, addig dolgozz nyugodtan, ez tényleg nem okoz gondot, ne aggódj :)

2015. szept. 30. 08:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem addig dolgozz, ameddig úgy érzed, hogy bírod! :) Én óvónő vagyok, áprilisban fogant a babám és úgy döntöttem szeptemberben az új évet nem kezdem már meg. (új gyerkőcökkel kiscsoportom lett volna - velük sem éreztem fairnek, hogy 2 hónapig velem vannak aztán egy idegen óvónénivel). Nekem valamiért az immunrendszerem is legyengült és minden egyes gyerekbetegséget elkaptam. Úgy döntöttünk a párommal inkább maradjak otthon és építsem a fészket. :) De szerintem mindenki maga dönti el mennyit és meddig bír.
2015. szept. 30. 12:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is:)
2015. szept. 30. 13:59
 18/18 anonim ***** válasza:
30 hetesen hagytam abba, szintén kereskedelem, ráadásul olyan ahol a hajléktalantól kezdve a külföldi turistáig megfordul mindenki. Bírtam volna tovább is, de az influenzaszezont nem akartam megvárni.
2016. jan. 3. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!