32-33 hetes terhesen milyen vérvételre kell menni mit néznek a vérböl?
Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 20:30
1/4 anonim válasza:
Szia!
33 hetesen kell újra mennem vérvételre. Vérképet fognak nézni (azt, hogy mennyi vérem van), és mivel Rh- vagyok ellenanyagszintet is néznek.
3/4 anonim válasza:
Vérkép, vércukor, ellenanyagszűrés és vércsoport meghatározás (hogy ez utóbbi minek - hiszen már a 16. héten is megnézték, és az ember vércsoportja nemigen változik - ne kérdezd). Cukorterhelést csak akkor csinálnak, ha valami miatt (túl nagy súlygyarapodás, rossz cukoreredmény) szükséges. Ha nem szóltak előre, hogy cukorterhelés is lesz, akkor szerintem biztosan nem csinálnak.
4/4 anonim válasza:
Szia! Ezek szerint az országban ez is területileg változó...Nálunk, Egerben ilyenkor van a 2. ellenanyagszűrés és a 2. cukorterhelés. Én pont ma megyek:(, pedig teljesen jó lett az előző, mégis muszály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!