Az elsö teszten 2csik volt, bár igaz az egyik halvány, rá6napjára csináltam még egyet és azon egy csik jelent meg. Most akkor mi van? Terhes vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 19:47
11/11 anonim válasza:
Köszönöm az érdeklődésedet!
Azóta teszteltem mégegyet, negatív. De mensi sehol, pedig tegnap már annyira fájt a hasam, hogy betéttel járkáltam. Ami érdekes, hogy egy halvány pirosas-nyálkás csík volt a wcpapíron. Na, akkor már biztos voltam benne, hogy megjön. De nem! Abban reménykedem, hogy később fogant, mint azt én gondoltam. Bár a teszteket végképp nem értem. A méhemnél középen néha feszül, meg aprókat beleszúr. Jövő hétre kérek időpontot a dokihoz, az a biztos!
Majd jelzek!
Neked további boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!