Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az elsö teszten 2csik volt,...

Az elsö teszten 2csik volt, bár igaz az egyik halvány, rá6napjára csináltam még egyet és azon egy csik jelent meg. Most akkor mi van? Terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csinalj meg egy tesztet
2008. szept. 9. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp csinálj még egy tesztet!Mentstruációd mióta késik,mert akkor elvileg ki tudod számítani.De a hcg hormonod is lehet alacsony:)De lehet spontán elvetéltél,remélem babát vársz!

28 hetes kismami

2008. szept. 9. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Csinálj még egy tesztet.

Ha az is negatív, de a mensid nem jött meg, akkor menj el dokihoz.

Lehet, hogy a ppetesejt kilöködőtt, és akkor nem vagy már terhes.

20 hetes kismama

2008. szept. 9. 21:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Ma reggel,csináltam még 1tesztet és azon is 2csik volt,de az egyik megint nagyon halvány.A menzim szombattól késik
2008. szept. 10. 06:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj egy másik fajta tesztet is. Nekem a Clearblue már a mensi nemvárt kezdete előtt kimutatta.
2008. szept. 10. 06:48
 6/11 anonim ***** válasza:
ha ott a halvány csík, akkor ott baba is van! gratulálok! Ha szombattól késik, az még csak 4 nap, várj még egy 3-4 napot, és utána tesztelj, de szerintem felesleges is további tesztekre költened!
2008. szept. 10. 08:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Érdelődnék,hogy mi van veled,és hogy az 1.és a 2.tesztet ugyanolyan teszttel csináltad?Mert én is ebben a cipőben járok!A tegnapelőttin a 2.csík még most is látszik,igaz,halványabb,de a ma reggeli meg totál negatív! szerinted,mi lehet?

köszi,előre is!

2008. szept. 11. 10:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Szia.Hát úgy néz ki,hogy babám lesz.A menzim még mindig nem jött meg,és a legutólsó teszten mind a két csik erös volt.Elötte való tesztet én ügyetlenkedtem el mert nem vártam vele annyit amennyi elö volt irva.
2008. szept. 12. 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Dejó neked! Gratulálok a babához!!!

Remélem, nekem is pozitív lesz a következő... vasárnap akarok tesztelni, gondolj rám...

2008. szept. 12. 22:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia.CSak érdeklődni szeretnék,hogy gratulálhatok-e?

Lesz baba?

2008. szept. 15. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!