Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbe estem, de soha nem...

Teherbe estem, de soha nem akartam gyereket. Nem tudom elvetetni, még csak 9 hetes, de nem bírom elviselni a gondolatot, hogy baja essen. Viszont nem tudom elképzelni magam anyaként. Szerintetek van esély arra, hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
Volt valaki hasonló helyzetben? Ha már most így érzek iránta, akkor lehet, hogy szülés után teljes lesz a szerelem?
2015. szept. 28. 15:59
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Örülök a frissítésnek, én sem akartam gyereket. Ráadásul nekem ikreim lesznek, nemrég derült ki. Nekem is mindig megfordul a fejemben, hogy vajon mi lesz, ha megszületnek, jó anya leszek-e. Nálam az abortusz nem jöhetett szóba. Félek,de várom már, hogy a kezemben legyenek. 23 éves vagyok és lassan 2 hónapos terhes.
2018. okt. 21. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!