11 hetes vagyok, nagyon enyhe rózsaszín vérzésem van tegnap óta, hasonló tapasztalat valakinek?
Akkor miért kérted ki a véleményünket? Milyen válaszra vártál? "óhhh, nyugi nem lesz semmi baj, vagy ha mégis csináltok másikat". Vagy valami ilyesmire? És nem hat meg a hisztid, az sem hat meg hogy a férjed orvos (nagyon felelősségteljes lehet, max műtősfiú lehet)
Ja, és nem vagyok szupermami, de a gyerekeim életéért harcoltam. (pedig a harmadik spirál mellett fogant és majdnem meghalt)
,,Na de mindegy is, a baba egyébként is még embrió, és azt gondolom, hogy ha valami baj van, és el fogok vetélni, ami szerintem nem valószínű, akkor ennek így kell lennie, mert valami nem stimmelt a terhességgel.,,
Elmondanam neked, van ismerosom 7honapig kellett fekudnie, 5x volt korhazban, osszesen 8hetet, 34hetesen is beverzett, surgossegi csaszarral szuletett meg a kisfia, de teljesen jol van anya is-baba is, azota otthon total egeszsegesen...
SOHA nem mondta, h ha elvetelne, akkor annak biztos igy kellett tortennie. Mindent megtett a kicsiert -baba, embrio, magzat, szerintem ha valaki megtudja, hogy terhes onnastol babakent tekint ra...a babajakent-
De mindezek ellenere is kivanom, hogy ne legyen semmi gond, csak kicsit valtoztass a gondolkodasodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!