Császáros kismamák! Utólag visszanézve újra császárral szülnétek, vagy ha lehetne, akkor inkább természetes úton?
Szia!
Nekem volt egy császárom 3 éve, nem maradtak bennem nagyon negatív dolgok, de ha választani lehetne szeretném megtapasztalni a természetes szülés élményét!!
Persze nem 2 napos vajúdással -egy gyors (kb 3-4 órás)szülést -csak sajnos ez nem kivánságműsor!
33 hetes vagyok, valószinű nagy babám lesz, a fiam 4,7kg volt - esélyes a császár - de azért reménykedem!
16.30-as vagyok, annyit még hozzáteszek császár előtt 10 órát vajúdtam, tehát kicsit részem volt a fájdalomból is , de akkor is a természetest választanám!
A császárosoknak utánna nehezebb, a szoptatás, a baba aluszékony, a felépülés hosszadalmas!
Az attól függ, hogy mennyit kell megint szenvedni előtte:)
Egyébként alapvetően a természetes szülést választanám!
Abban biztosabb vagyok, hogy azt tutira nem választanám, hogy sokat vajúdok, nem kaphatok fájdalomcsillapítást, majd a végén kiderül, hogy mégis műtét. Ez egyszer is sok volt.
szia!
Én 5 hónapja császárral szültem második gyermekem,15 órás vajúdás után.Az első gyermekemet természetes úton szültem,szintén hoszú vajúdás után.De ha választhatnék csakis a természetes utat választanám.Én nagyon nehezen regenerálódtam.Sokáig fájt a sebem,nem tudtam emelni,nehezen mozogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!