Takarításnál milyen vegyszert használtok? Mit lehet használni?
Én most használtam domestost, well done vízkőoldó és savó penészoldó! Kicsit sok lett szerintem, mert nagyon megfájdult a fejem. És nagyon el is fáradtam.
15 + 1 hetes kismama
Bármit használhatsz, nincs megkötés. A babának nem árt egyik sem.
De két dologra figyelj. 1) ne lélegezd be, mert megfájdul tőle a fejed, és használat után alaposan szellőztess ki. Amitől nagyon megfájdul a fejed (ez nálam a Bref vécétisztító), azt ne használd egyáltalán. 2) használj gumikesztyűt, hogy elkerüld a bőrirritációt.
Szerintem egyszerre csak egy félét használj, aztán szellőztess ki. Ha kombinálod is a vegyszereket, tuti fejfájás lesz a vége. És az előttem szólóval ellentétben azt gondolom,hogy nem árthat a babának, úgy ahogy neked is. Állapotodtól függetlenül.
Egyébként nekem szerencsém van, mióta terhes voltam, a párom átvette az ilyen feladatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!