Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ég a gyomrom már megint?

Miért ég a gyomrom már megint?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok. egyszer volt már ilyen. egész éjjel fájt és most megint kezdi. már a keksz sem segít. mit tegyek?
2010. márc. 14. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Rennie, Salvus-víz.
2010. márc. 14. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Ma zárva már minden plusz holnap is. én meghalok így. valami házi gyógymód van erre?
2010. márc. 14. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Sz@r módszer, de hánytasd meg magad, hogy legalább a sav egy része kijöjjön, mert ugye ilyenkor az teng túl a gyomorban... Aztán sok folyadék (csakis tiszta csapvíz vagy mentes ásványvíz), hogy a maradék híguljon meg hogy lemosd a nyelőcsöved és alapos szájöblögetés és fogmosás!!
2010. márc. 14. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ma még nincs zárva minden. Van pl ügyeletes gyógyszertár.
2010. márc. 14. 15:00
 5/8 A kérdező kommentje:
reggel volt olyan velem hogy mikor felkeltem még ugye nem ettem és hánytam. de mivel üres volt a gyomrom semmi nem jött ki. nagyon rosszul esett. és sokáig tartott. lehet feljött a savam? nem szívesen hányatom magam
2010. márc. 14. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, a savad volt. Ez ezerszer rosszabb, mint ha a reggeli jött volna ki, tudom. Nekem is volt. :-(

Egyél folyamatosan. Nekem ez segített valamicskét. Pattogatott kukorica, sósropi, napraforgómag...

2010. márc. 14. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem jön a savad..kerüld a savas ételeket én pl.a terhességem idején még a rostos üdítőktől is kivoltam...hát a hánytatásnál talán jobb ha iszol egy kis kólát az kevésbé drasztikus.nekem bevált ...vagy.. szódabikrbónából egy nagyon picit egyél meg..'késhegynyit'..
2010. márc. 14. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Hátha innen tudsz ötletet meríteni,és van is otthon ebből valamid.Ha nem akkor is jól jöhet később... :) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. 32 hetes
2010. márc. 14. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!