Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valakinek az elején 16....

Ha valakinek az elején 16. héten azt mondjk hogy 99% h fiú, és a 20. -on is úgy tűnik akkor most lehet reménykedni, ha az utóbbi 2 uh-on nem mutatta meg hogy mi lesz?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyunk bizonytalanodva.
2008. szept. 9. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Reménykedni mire? Arra hogy lány?

VAgy hogy marad fiú?

Általában a fiúkat nem tévesztik, gyakoribb hogy a lányokról derül ki hogy kisfiúk, mert elrejtették a "tartozékokat". Fordítva én kevés esetet hallottam.

Ha kétszer azt mondták hogy kukis, akkor szerintem az az is.

Boldog babavárást!!!

2008. szept. 9. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi- remélem hogy vagyis reméljük mert már szinte minden

reméljük hogy kisfiú mert már nagyon beleéltük magunkat!

2008. szept. 9. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én is így jártam kb a 16 hétben volt egy uh-om és ott az modnták,hogy fiú késöbb farfekvéses lett és már nem tusták megmondani a baba nemét!most a 28 héten járok és még most sem tudom,pedig már megfordult!de én azt mondom mindegy csak egészséges legyen!
2008. szept. 9. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:
nálunk sem akarja megmutatni, de már ő is befordult. az a lényeg, hogy egészséges legyen, csak már mindketten úgy beleéltük magukat és csupa fiús dolgokat vásároltunk, és most bánt a dolog ha mégsem az, de reménykedünk mert még mindig azt szeretnénk, csak egészség legyen . könnyű szülést mindenkinek és jó babázást!
2008. szept. 10. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!