Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkavart, de nem szeretnék rá gondolni, reménykedni. Mit tegyek?
Már több, mint egy éve ismerjük egymást sráccal. Mindig is azt gondoltam róla, h egy helyes srác, de ennyi semmi több. Aztán pár hete a barátnőmmel elkezdtünk sztorizgatni és rengetegszer felmerült a neve. És persze tetszik, mint srác, de nem gondoltam semmi többre. De elkezdtem poénkodni, h "jajj, ő a mindenem és milyen jó pasi és h tetszik" de mindezt elég ironikusan tettem.
De sztem ez a barátnőm beszélhetett a sráccal(nagyon jóba vannak és a srác is helyes lánynak tarthat).
Tudom, h vmi történt, amiről nem tudok, de a lényeg nem ez. Múltkor együtt buliztam ezzel a sráccal, meg persze a barátaimmal.És érezhető volt a fiú közeledése, de mégis nagyon félénk módon. Aztán Olyan hajnali 2 fele már jó kedvem volt. Nem voltam berúgva, de ittam annyi, h ilyen mindenen mosolygós kedvem legyen. És elhívtam a fiút sétálni. Elég sokat dumáltunk, de nem történt közöttünk semmi. Aztán visszakísért a barátnőmhöz és ott nagy unszolásra( többiek részéről) adtunk egymásnak egy szájra puszit. Ennyi volt. Másnap a srác kiírta egyközösségi oldalra, h "mekkora hülye". Ami nem tudom, h mire értendő. Lehet, h a történtekre.
A történet másik része, h félek ettől a fiútól, mert ő az a tipikus szépfiú,akiért mindenki bomlik. És egyszerűen nem tudom elhinni, h kellek neki...
De nagyon félénk, visszahúzódó és pl ott volt aznap este is a alkalom(mm arra, h legalább egy csók elcsattanjon), de nem használtra ki. Szval nem tudom, teljesen össze vagyok zavarodva.
19/L 20/F
Hát lehet hogy arra érti, h hülye amiért nem csókolt meg.
20/L
Említetted, hogy a barátnőddel nagyon jóban van.
Miért nem beszélsz vele, hogy puhatolózzon egy kicsit a kedvedért, hogy mi újság a sráccal, nem e mondott valamit arról a bizonyos estésről?
Igen, de gyakran érzem azt, h ő egy érdek barát...nagyon szeretem meg minden, de úgy érzem, h néha vágja alattam a fát.
(jha, és később kiderült, a fiú nem miattam írta ki az üzenőfalára, h milyen hülye, teljesen más okból)
Értem :/
Hát akkor viszont próbálj meg beszélgetni a sráccal, alakíts ki vele jó "baráti" viszonyt és idővel megnyílik.
Ez azért is jó, mert így jobban meg ismeritek egymást
Írj rá msn,en vagy valahol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!