35 hetesen ha végighúzom az ujjam a pocakomon kifehéredik az a rész. Máshol pedig piros. Ez vajon mitől van?
Az elsőnek köszönöm az emberi hangu és gyors válaszát:)
Második!Hozzáteszem, hogy diplomás nő vagyok, és pont ezt nem tudtam.Kivánom neked is szóljanak be ha egy elementáris dolgot nem tudsz, de ez veled biztos nem történhet meg.....
Én 27 hetes vagyok, de én már most ugyanezt látom. Nekem alapból volt hasam, ezért már terhesség előtt is vékonyabb volt a bőr kicsivel. Most ahogy nő, még jobban vékonyodik. Semmi baj ezzel, szülés után ha lement a pocak, visszahúzódik a bőr is.
( Ne húzd fel magadat mindenkin, akin nem is kellene. Nem vagyunk egyformák. Én pl a vérvételnél leszek mindig rosszul, egy szintén félős kismama ugyanilyen kérdésére válaszoltam régebben és én is "megkaptam" a magamét, hogy aki rosszul van a vérvételnél az milyen kényes, meg nem anyának való... Véleménye mindenkinek lehet, max nem mindenkiért kell odafigyelni. )
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!