Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pajzsmirigy-túlműködés és...

Pajzsmirigy-túlműködés és terhesség?

Figyelt kérdés

2 éve rendeződött a pajzsmirigyem, s most belevágunk a 2. babóba. Belgyógyászorvos beleegyezett. De félek hogy nehogy rosszabbodjon. Már 2 éve rendesen működik. Napi gyógyszer mellett. Van valaki aki így esett teherbe?

Változtatott valamin a terhesség? Mondjuk hogy a TSH elmegy valamerre? S újra "előjön"?

2015. szept. 23. 11:32
 1/2 anonim ***** válasza:
én is ebben a cipőben vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy ha teherbeesek azonnal keressem, mert módosítani kell a gyógyszeren, hogy a hormonszint állandó legyen. Remélem minden rendben lesz. harmadik babámat várom, és az első kettő még a pajzsmirigy probléma kiderülése előtt született.
2015. szept. 23. 11:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát nekem annyit mondott hogy biztos bekever, de nem mondott róla semmit hogy akkor majd esetleg emeljük meg az adagot :/

Az első gyerkőcömnél jött elő másodszorra, még tinédzser koromban volt ilyen betegségem, aztán az első terhességemnél köszönt vissza, s maradt is. Szóval most úgy indulok majd neki hogy alapból megvan a betegség, bár kordában van tartva, csak kiváncsi voltam hogy mennyire keveri meg esetleg....

2015. szept. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!