Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. hétig 1 kiló hízás az kevés?

18. hétig 1 kiló hízás az kevés?

Figyelt kérdés
55kg-ról (168 centi mellett) vagyok most jelenleg 56 kiló, a hasam szépen növöget, de mintha a többi testrészemről meg fogynék. Nem kevés ez a plusz egy kiló? Mennyinek kellene lennie mostanra?

#hízás #súlynövekedés üteme
2015. szept. 22. 16:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja, hányni amúgy nem hánytam, csak moderáltan émelyegtem a 13. hétig.
2015. szept. 22. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

2. vagyok

En sem hanytam egyszer sem, megis fogytam.

Gondolom azok mondjak, hogy sovany vagy akik valasztasi makac mereture hizlaltak magukat

2015. szept. 22. 17:51
 13/18 anonim ***** válasza:
6-os vagyok,a "régi öregekben" él az, hogy kettő helyett kell enni.Nekem meg azt mondják,hogy jó az egyek csak.De engem meg ez zavar.És nem direkt hízlalom magam.Inkább mondanák, hogy jajj, de sovány vagy......
2015. szept. 22. 17:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem kevés. Ilyenkor a babának sincs sok súlya. Nagyon sokan félidőig vagy akár 24 hetes korig nem hiznak és 10 plusz lesz a végére, vagy még annyi sem ami ugye a baba és tartozékai. Zsírra meg nem kell hizni terhesség alatt sem. Csak táplálkozz egészségesen és annyi.
2015. szept. 22. 18:17
 15/18 anonim ***** válasza:

én 17 hetes vagyok és szintén 1 kg plusz van rajtam.

nem aggódom, a többi babánál is max. 5-8 kg híztam :) mégis mindhárom 3 kg felett született :)

Nyugi, ez így teljesen jó!

2015. szept. 22. 18:35
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amúgy nem, nemcsak a vásári malacra magukat hízlalók mondják, hanem konkrétan mindenki, akivel találkozom a férjemet leszámítva, család, barátok, ismerősök, ezért is gondolkoztam el rajta. Ameddig nagymamám mondta, hogy ó, de sovány vagy (amikor nem voltam), addig nem vettem ilyesmit komolyan:D

De az orvosnál a nővér mondjuk úgyis mondaná, ha gond lenne a súlyommal, eddig nem mondta:)

2015. szept. 22. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Nyugi az én családom ugyan ezt csinálta. 164cm és 54 kg-al álltam neki a 20. hétre híztam 2 kilót. Java részbe izom volt rajtam ami mivel a terhességem elején véreztem szép lassan elfogyott alólam mert edzéstilalom volt. A család meg rosszul volt tőlem 😄

39+5re született meg a 3600 grammos fiam, végig reformétkezésen voltam (eat clean).

Nincs veled semmi baj...

2015. szept. 22. 22:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát ez a család márcsak ilyen, ha plusz kiló van, azért aggódik, (kivéve nagymamám:D), ha mínusz, akkor meg azért:) Izomból mondjuk nálam is lement, hát ez van:)
2015. szept. 23. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!