18. hétig 1 kiló hízás az kevés?
2. vagyok
En sem hanytam egyszer sem, megis fogytam.
Gondolom azok mondjak, hogy sovany vagy akik valasztasi makac mereture hizlaltak magukat
én 17 hetes vagyok és szintén 1 kg plusz van rajtam.
nem aggódom, a többi babánál is max. 5-8 kg híztam :) mégis mindhárom 3 kg felett született :)
Nyugi, ez így teljesen jó!
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy nem, nemcsak a vásári malacra magukat hízlalók mondják, hanem konkrétan mindenki, akivel találkozom a férjemet leszámítva, család, barátok, ismerősök, ezért is gondolkoztam el rajta. Ameddig nagymamám mondta, hogy ó, de sovány vagy (amikor nem voltam), addig nem vettem ilyesmit komolyan:D
De az orvosnál a nővér mondjuk úgyis mondaná, ha gond lenne a súlyommal, eddig nem mondta:)
Nyugi az én családom ugyan ezt csinálta. 164cm és 54 kg-al álltam neki a 20. hétre híztam 2 kilót. Java részbe izom volt rajtam ami mivel a terhességem elején véreztem szép lassan elfogyott alólam mert edzéstilalom volt. A család meg rosszul volt tőlem 😄
39+5re született meg a 3600 grammos fiam, végig reformétkezésen voltam (eat clean).
Nincs veled semmi baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!