Hány hétig kell érezni a mellfeszülést?
Figyelt kérdés
kb. 7-8 hetes terhes vagyok . létezik, hogy eddig érzékeny volt a mellem, most meg semmi?2007. nov. 7. 05:48
1/4 anonim válasza:
Szia! Vannak akiknél alábbhagy a mellfeszülés és aztán újra elő jön. Nálam sajnos a magzat elvesztésének az előjele volt, de nálam görcsölés is volt. Szóval ha nem görcsölsz és nem is vérzel akkor biztos nincs nagyobb baj.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen.
2/4 anonim válasza:
A hormomszint változik ezért érezzük egyszer jobban egyszer meg alig a mellfeszülést.Ha viszont teljesen megszűnik,az vetélés ill. magzatelhalás jele lehet.
(Nálam is igy volt)
3/4 anonim válasza:
Nem kellene másokat beijeszteni, ha egyszer velünk valami nem jó történik. Mindenki teljesen másképp éli meg a terhességét.
Ugyanaz a tünet terhességnél jelezhet két külbönöző dolgot is.
A mell feszülését NEM KELL érezni. Valaki nem érez semmit. Valaki egy ideig érzi, Valaki végig érzi.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval,minek ilyedelmet kelteni.Ez mindenkinél más,nekem az első két gyereknél egyáltalán nem fájtak,most meg a legelejétől fáj.Úgyhogy nyugi,mindenki más,és minden terhesség más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!