16 hetesen huvelygulladasom van. Ez nagy problema?
Figyelt kérdés
mult hét csutortokon mentem orvoshoz,huvelygyulladast allapitott meg.felirt klion d100 at.de atol roszab.mas orvosnal voltam,hazamentem szuleimhez latogatoba.ma mentem az orvoshz akihez szoktam,vett kenetet,holnapra lesz eredmeny.mondta a klion t ne hasznaljam.ő is mondta h huvelygulladas.megnezte a szivhangot.az rendben.irták a leletre h csecsemőfőnyi uterus av-ben.azt nem tom mi.hrt:146=min.vizelet eredmény is holnapra lesz.mert kb 5 percenkent pisilek.aggodok.remelem nem lesz ebbol problema2015. szept. 21. 13:00
1/3 anonim válasza:
Egy felszálló bakteriális fertőzés okozhat vetélést. De ha holnapra megvan az eredmény, akkor lehet is kezelni, így pedig nem fog gondot okozni.
2/3 A kérdező kommentje:
klion nem vált be.gondolom akkor mást ir fel.mondta h akkor ne használjam.attol még jobban viszketett meg égett.csak nem lesz gond
2015. szept. 21. 14:51
3/3 anonim válasza:
Nagyon erős gyógyszer, nem biztos hogy nem használt, lehet irritál inkább és ha ilyen érzékenyen reagálsz rá, akkor másik fajta sokkal jobb lesz, ezt meg nem szabad erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!