Lelki probléma terhesség alatt? Hogyan dolgozzátok fel? Bővebben lent.
Nagyon rossz helyzetben vagy,mert pont az nincs mellettted akinek legjobban kellene.
Ismerek olyat aki mindket gyerekevel dohanyzott vegig eleg erosen es semmi baja nem lett a babanak. Persze szerncse is kell hozza.
Nincs baratnod akivel tudnal beszelgetni, mert gondolom anyukad nem alkalmas erre. Az enyem biztosan nem lenne az.
Inkabb kenyeztesd magad sutivel,ha nagyon ki vagy. Jobb ,ha hizol husz kilot, mint a cigi, szerintem.
Azert kivancsi lennek ra,ha megszuletik a pici akkor sem szeretne latni a gyermeket? Kulonbn en ugyan igy tettem volna a helyedben. Persze en is ki lennek borulva. Lehet, hogy mikor vegre a kezedben tartod a babadat mindent rozyaszinben fogsz latni. Kivanok neked nagyon sok erot es kitartast. Ha pedig a cigirol nem tusz lemondani hat ,akkor ez van. Nem dol ossze a vilag.
15 hétből 4-ben még magad se tudtad, hogy terhes vagy, de ezalatt 11 hét alatt a férjed még elválni is képes volt tőled?
Rekord!
"Mindenféle vizsgálat után, szúrtak, kenetet vettek stb"
Ez a mondat is röhejesen kamuszagú. Micsoda kemény tortúra is egy kenetvétel...
A gyerekről egyébként se lehet lemondani. Az apukának még hozzájárulni sem kell, ha a válás kimondása és a baba születése között nem telik el legalább egy terhességnyi idő.
Több helyen sántít a történet, menj inkább aludni! Író már nem lesz belőled, fogadd el!
Sajnos igen.Rossz helyzetbe kerültél,de nem vagy ez miatt rossz anyajelölt. Csupán aki dohányzik,az értheti meg igazán egy másik dohányos problémáját. Tudom, hogy jól esik ha ideges vagy, és az aki leteszi egyből, mert hűha de szuper vagyok, az többet árt vele, mint segítene, hiszen a szervezeted követeli..Kezd el csökkenteni a napi mennyiséget, egyiknap 19, másnap 18 és gondolj közben arra, hogy ez a Te káros szenvedélyed és önző vagy, ha ezmiatt kirakod a babád mindenféle kockázatnak. Nyugodj meg, minden rendbe fog jönni. Szedj terhesvitamint, táplálkozz normálisan, és csináld úgy, ahogy én..csökkentsd:) 7.hétig én is szívtam, persze ilyen félszálakat, vagy csak 2-3at naponta, de azóta még csak rá sem tudok nézni.
Sok sikert, és ne utáld magad!! Egy csodás anya vagy, ha még akkor is aggódsz érte, mikor még megsem született, hiszen rengeteg nő le sem szarja, végigcigizi az egész terhességét mégis egészséges a gyerek..
Nagyon sajnálom, ami veled történt :-( Igazából ilyenkor nem lehet értelmes tanácsot adni.
Remélem, anyukádra mindenben számíthatsz. Találj egy normális pszichológust, akivel rendszeresen tudsz beszélgetni, a kibeszélés nagyon sokat segít. Ha van lehetőséged, járj társaságba, barátnőzni, a lényeg, hogy minél kevesebbet agyalj a történteken.
Nekem másfajta próbatételen kellett keresztül mennem az első terhességem alatt. Apám végstádiumú szívbetegségben haldoklott, mindenórás voltam, amikor elment.Sajnos anyám akkor rég meghalt már, a férjem pedig külföldön dolgozott. Nagyon magamra voltam hagyva, és a szüléstől is rettegtem (ráadásul még sürgősségi császár is lett a vége). Az volt a legrosszabb, hogy senkivel sem tudtam ezekről beszélgetni. A nőgyógyászom apám halálakor felírt xanaxot, amit pár napig engedett szedni (de ez nem segít, támogató környezetre van inkább szükség).
A dohányzást azért próbáld meg mérsékelni, gondolj a kicsi magzatodra közben. Tudom, nehéz, de fog menni, biztos vagyok benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!