Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond lehet? Bovebben lent.

Gond lehet? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az utolso mensim marc.26. A beta hcg-m 891. De egyaltalan nem erzem magam terhesnek,a kiafiamnal nem igy volt. Talan annyi,hogy picit faradekonyabb vagyok,szedulok neha,emelygek,megnottek a melleim es erzekenyek.

Nincs se gorcs,se verzes,se barnazas,semmfeszito erzes. Nem faj egyaltalan a kismedencem.

Normalis ez igy??vagy lehet mehenkivuli??

Elore is koszi a valaszokat.

Jelenleg kulfoldon elek,itt eleg bonyolult az eü.

2015. ápr. 29. 07:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy nem verzel es nem gorcsolsz koraterhesen, vagy nem ertrm. A terhesseg minden tunetet produkalod, mi kell meg? :)

a vezes es a gorcs gyakran jelent mehen kivulit, te azt irod nincs. Tenyleg nem ertem a kerdest..

2015. ápr. 29. 08:16
 2/11 A kérdező kommentje:

Sajnos ismerosi korben volt verzest nem produkalo mehenkivuli.ezert is irtam ki a kerdest :(

es szamomra az is meglepo,hogy ilyen jol vagyok.a kisfiammal teljesen mas volt.mindenki arrol mesel milyen rosszul volt.nekem semmi.ezert is merult fel bennem,hogy ezzel igy valami nem oke.

2015. ápr. 29. 08:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a mellerzekenysegen kivul semmi tunetem nem volt, es egy egeszseges kisember lett belole. Inkabb orulj neki, hogy konnyu a terhesseged (eddig).
2015. ápr. 29. 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Akármilyen bonyolult is kint az eü, még mindig jobb lenne, mint innen, laikus válaszokból diagnosztizálnod magad. Mi nem vagyunk orvosok. Felvállalnád a felelősségét annak, ha az itteni válaszok miatt rosszul döntesz és baj lesz?
2015. ápr. 29. 09:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolso.

Csupan a tapasztalatokra voltam kivancsi.

termeszetesen elmegyunk orvoshoz,ez nem kerdes.gondoltam hatha mas is volt igy es egeszseges terhessege lett.ennyi,semmi tobb nincs a kerdesem mogott.

2015. ápr. 29. 10:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Es egyszoval sem emlitettem,hogy az itt kapok valaszokra alapozom a dolgokat es nem megyek orvoshoz.csak annyit irtam,hogy bonyolult az eü.
2015. ápr. 29. 10:11
 7/11 A kérdező kommentje:
*kapott
2015. ápr. 29. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Távol álljon tőlem a felesleges vita, de az eü-ről szóló gondolatod beszédesebb volt, mint hinnéd. Az arról tanúskodott, hogy mivel kint ezt macerás elintézni, először inkább megpróbálod máshogy kideríteni, mi lehet a bajod. De mondom, nincs kedvem ilyenen vitatkozni. Örülök, ha elmész orvoshoz.
2015. ápr. 29. 11:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Azert mert azt mondtam,hogy bonyolult?! Mar reg beadtuk a biztositohoz engedelyeztetesre a papirokat.eddig a biztosito 2x utasitott el minket,mert szerinte pl indokolatlan a vizsgalat.ugy nez ki,hogy most harmadjara elfogadtak.es ez pl egy ultrahang kerelem volt.latom otthon nem ismeros a tobb biztositos es tobb lepcsos biztositoi rendszer.hat ezert bonyolult :) kicsit tulgondoltad azt az egy mondatom.es lenyegeben nem ezt kerdeztem.
2015. ápr. 29. 15:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez arra utal,hogy eloszor megprobalom kideriteni mashogy mi a bajom?mikor Tobb,mint egy hete adtuk be a papirokat elso korbe. Tenyleg csak a tapasztalatok erdekeltek.
2015. ápr. 29. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!