Gond lehet? Bovebben lent.
Sziasztok.
Az utolso mensim marc.26. A beta hcg-m 891. De egyaltalan nem erzem magam terhesnek,a kiafiamnal nem igy volt. Talan annyi,hogy picit faradekonyabb vagyok,szedulok neha,emelygek,megnottek a melleim es erzekenyek.
Nincs se gorcs,se verzes,se barnazas,semmfeszito erzes. Nem faj egyaltalan a kismedencem.
Normalis ez igy??vagy lehet mehenkivuli??
Elore is koszi a valaszokat.
Jelenleg kulfoldon elek,itt eleg bonyolult az eü.
Az a gond, hogy nem verzel es nem gorcsolsz koraterhesen, vagy nem ertrm. A terhesseg minden tunetet produkalod, mi kell meg? :)
a vezes es a gorcs gyakran jelent mehen kivulit, te azt irod nincs. Tenyleg nem ertem a kerdest..
Sajnos ismerosi korben volt verzest nem produkalo mehenkivuli.ezert is irtam ki a kerdest :(
es szamomra az is meglepo,hogy ilyen jol vagyok.a kisfiammal teljesen mas volt.mindenki arrol mesel milyen rosszul volt.nekem semmi.ezert is merult fel bennem,hogy ezzel igy valami nem oke.
Kedves utolso.
Csupan a tapasztalatokra voltam kivancsi.
termeszetesen elmegyunk orvoshoz,ez nem kerdes.gondoltam hatha mas is volt igy es egeszseges terhessege lett.ennyi,semmi tobb nincs a kerdesem mogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!