Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan csökkentesevel...

Utrogestan csökkentesevel problema?

Figyelt kérdés
Dokim azt mondta mivel nem volt mostanäban semmi bajom kezdjem lassacskän csökkenteni az utrogestant napi 2*1 kup formäjäban szedem. a reggelit el kell hagnom. elsö nap semmi baj majd mäsodik nap delelött keves pecseteles lepett fel. igy ugy gondoltam folyatom a regi 2*1 adagoläst. Lehet ebböl most problemäm szerintetek? tüneteim 3 napig voltak eddig most a csökkentessel kb minden bajom elmult meg färadt sem vagyok... kicsit aggodom... Dokit fel se merem mär hivni mert annyit zavartam mär :(

2015. júl. 23. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Hany hetes vagy? Mert 12 hetig KELL alkalmazni, es utana szepen lassan csokkenteni az adagot. En 3x1et hasznaltam a fiamnal es most a lanyomnal is, es ugy mondta a dokim h 4 naponta 1el csokkentve kell ehagynom. Nem is volt belole problemam.
2015. júl. 23. 08:45
 2/3 A kérdező kommentje:
8 hetes en is kerdeztem h nem 12 hetig kell ??? annyit mondot majd ha problema lep fel csak akkor ....
2015. júl. 23. 08:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a képlet most egyszerű: mivel a csökkentéssel probléma lépett fel (elkezdtél pecsételni) nyugodtan hívd fel akár századszorra is az orvosod, és azt is nyugodtan mondd el, hogy téged emiatt megnyugtatna, ha folytatnád a régi adagolást. Biztos, hogy semmi bajt nem csináltál azzal, hogy maga tértél vissza rá, de az a helyes, ha az orvos tud róla és az ő beleegyezésével folytatod a terápiát.

Önmagában az, hogy elmúltak a tünetek, nem feltétlenül jelent bajt. Illetve a napi kettőről egy-két napon át egy db beszedése ha jót kifejezetten nem is tesz, nem az a drasztikus, hirtelen csökkentés, mintha mondjuk napi 5-ről hagynád abba egyik napról a másikra teljesen, legalábbis szerintem.

Akárhogy is, ez kifejezetten az a helyzet, amikor fel kell hívnod az orvosodat vagy el kell menned hozzá, hogy megbeszéljétek a továbbiakat. Fel a fejjel!!!

2015. júl. 23. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!