Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik ha elhagyom az...

Mi történik ha elhagyom az utrogestan?

Figyelt kérdés
6 hetes vagyok rosszul vagyok töle hüvelyit használok. Azért kellett szednem mert ovu után kevés volt a progeszteron. Elvetélhetek?
2015. júl. 17. 06:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen elvetélhetsz. Eszedbe se jusson elhagyni. Beszélj az orvosoddal hátha van más megoldás amitől nem vagy rosszul.
2015. júl. 17. 06:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mondják a baba is termel progeszteront.
2015. júl. 17. 06:50
 3/6 anonim ***** válasza:
De tényleg! Gondolom van orvosod! Alap,hogy ezt vele beszéled meg!
2015. júl. 17. 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy az utrotol vagy rosszul, nem lehet hgy csak egyszeruen terhessegi tuneteid vannak? Huvelyi uton nem igazan kellene legyen mellekhatasa.

En nem hagynam el!!!

2015. júl. 17. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a baba termel progit, hanem kezdetben a sargatest, később a lepény. Pont azért kapod, mert nálad ez nem elégséges, pótlásra szorul. Ezért nem szabad abbahagyni. Egyébként huvelyin sztem sem kéne panaszt okoznia, mivel nem szívódik fel a gyomorban. Ha később le is teheted, akkor is csak fokozatosan napról napra 1-1 bogyoval kevesebbet.
2015. júl. 17. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a bajod tőle? Nagyon sokat használtam de nekem aemmi bajom nem volt a huvely kapszulatol. Nincsenek nagyon mellékhatása i. Ha abbahagyod el vetelsz. Ez kimondottan arra van h a baba megmaradjon. Ez a sarga test hormon pótlás. Magyarul progreszteron.. Ha ninincs nem marad meg a terhesség.
2015. júl. 17. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!