Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Halvány pozitivat teszteltem...

Halvány pozitivat teszteltem ma, nagyon boldog vagyok. Holnap indulunk egy 20.25 fok meleg kénes folyovizhez, ugye nem lehet bajom?

Figyelt kérdés
Volt már valaki igy hogy nem tudott rola,és volt termálfolyonál(ez a hévizi kifolyó kénes vize).Kérlek irjátok meh tapasztalataitokat.

2015. szept. 21. 08:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Na várj, most vagy a ciklusod 23. napján? Akkor itt valami nem stimmel a pozitív teszttel. Nem lehet, hogy az lh csúcsra reagált? Mert a hcg-re még ideje sem lett volna, ha csak nem a ciklusod 1-3. napján volt spontán peteérésed, ami elég ritka. Ha minimum 28 napos ciklusaid vannak, akkor ha nem lesz több barnázás, hanem csak ennyi, el is múlt, akkor lehet beágyazódási vérzés, de az is lehet, hogy késői ovud van, az is okozhat valamennyi vérzést, de az is gyorsan múlik.

Beágyazódási vérzés a nőknél kb. 20%-ban fordul elő, az ovus vérzés, illetve a hormonális hátterű vérzés gyakoribb.

2015. szept. 26. 18:19
 22/35 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2015. szept. 27. 18:23
 23/35 A kérdező kommentje:
sziasztok,elnezest de nem volt netem.Ma barnaztam megint,holnap megyek dokihoz,miert tortennek ezek adolgok,lehet valoban csak szellemcsik volt,csak sajnos legutobb is mensi utan 10!! nappal derult ki verbol a terhesseg..emelkedett a hcg aztan egyszer csak lecsokkent,azt mndta a doki vszinu biokemiai tehesseg volt amit alltalaban eszre sem vesznek a nok,csak igy mint en akik annyira ra vannak feszulve a babavarasra.Koszonom hogy irtatok,holnap megirom mindenkepp mit mondott a doki,ha holnap is barnazok elmegyek orvoshoz.ha nem akkor varok a nemvartig...
2015. szept. 27. 20:31
 24/35 anonim ***** válasza:
Milyen fajta teszt volt?
2015. szept. 27. 21:29
 25/35 A kérdező kommentje:
predictor dm-ben vettem 10es erossegu
2015. szept. 27. 21:35
 26/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltàl dokinàl?

2015. szept. 28. 15:58
 27/35 A kérdező kommentje:
Szia!Utana mar nem barnaztasm,hivtasm a dokimat,azt mondta nyugodtan legyek ne idegeskedjek.Ha nem barnazok tovább akkor e het vasarnap délelőtt megyek hozzá 10re.Ha viszont barnazast veszek észre akkor hivjam es megnez azonnal.Azota nincs barna,csak néha szurkalas meg mensigörcs szerü.Lehet meg is jovok...nem tudom de koszi hogy erdeklodsz irok majd...izgulok mimiert van :)
2015. szept. 29. 10:56
 28/35 A kérdező kommentje:
Csajok... valami nem stimmel én elszamolstm a napokat..26.-án voltam a 16. ciklusnapon ,ma vagyok a 22.-en akkor a piros 2-3mmes a 16.on volt.Aztaa teljesen bekavart az utazas és összekavarodtam...aztamn a barnazas a 20.-napon...tegnap nagyon fajt a derekam,ma mar jobb,azota sem barnazok :) vasarnap megnez a doki es megnyugszom minden rendben van e .Akkor babas sztem nem lehetek...de a lombik elott szeretnenk tudni minden rendben van e.A halvany pozitiv teszt vszinu akkor csak szellemcsikos volt.. :(
2015. okt. 1. 09:55
 29/35 A kérdező kommentje:
ja es amnesiszerü görcsök elő elő jönnek 4-5 napja.Mi a veleményetek?
2015. okt. 1. 09:57
 30/35 anonim ***** válasza:

Nekem az, hogy én nagyon szurkoltam, és szurkolok, hogy sikerüljön nektek, és egyszerűen nem értem, hogy a ciklusod közepén miért teszteltél, amikor még csak peteérésed lehetett, hiszen írtad a 17-es válaszodban is, hogy a ciklusod 23. napján voltál, és onnan még egy hét a nemvárt. Mínusz 14 nappal előbb nem tud emmit mutatni a hcg teszt, csak max. az lh csúcsot, vagy szellemcsíkot:)

Na mindegy, a konkrét legutóbbi kérdésedre a válasz az, hogy a legtöbb nő nem érez semmit a pozitív teszt előtt, amit mégis érez, azt pedig csak utólag lehet megmondani, hogy pms tünet volt-e vagy sem, mert annyira hasonlóak. Ami ilyenkor szokott lenni általában, hogy a szokásos pms szerű tünetek teljesen elmaradnak, vagy akinek nincs tünete menzesz előtt, annak érzékeny mell kezdi jelezni. Beágyazódási vérzés a nők 20%-nál, tehát elég kis arányban fordul elő.

Továbbra is dukkolok, hogy sikerüljön nektek, elhiszem, hogy ennyi idő után már minden jelet figyelsz, de egy aviva tornázással szerintem többet érnél, ah esetleg azt még nem próbáltad ki.

2015. okt. 1. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!