Halvány pozitivat teszteltem ma, nagyon boldog vagyok.
Holnap indulunk egy 20.25 fok meleg kénes folyovizhez, ugye
nem lehet bajom?
A hévízi fürdő saját honlapján is rajta van, hogy terhesség esetén nem javasolt, és ez arra is vonatkozik, mikor télen bent csak 30 fokos a víz, kint pedig 20.
2015. szept. 21. 11:53
Nem tudok neked újat mondani, már leírták a lényeget. De ha annyira fontos ez a pancsikolás, miért a gyerek? Nekem nem esett nehezemre 9 hónapot kibírni minden extra nélkül, pedig a nyáron végig a pocimban volt a lányom.
Illetve én már megtapasztaltam milyen egy vetélés...te ne akard!!!
2015. szept. 21. 14:28
13/35 A kérdező kommentje:
Lombikprogram előtt állunk.Hévizre azért készültünk mert a petevezetékeimet helyrerakta 2hónapja és azerettünk vna felkészülni a lombikra egy kis lazitassal.Természetesen nem megyek bele a vizbe,mert radioaktiv hatasa is van.Felhivtam a hevizi főorvosnőt.A szallasunk ki van fizetve elmegyünk de nem megyek be.Azért mert nem vagyok bobeszedű és mert nem irtam le az életem történetét nem azt jelenti hogy itélkezhettek.Jöttök nekem a gyerek elveszitésével?13 éve nem estem teherbe...lombik javasolt mert máshogy nem lehet....erre bebasodtam spontán...fuuuu nagyon nagyonn gonosz emberek vannak.Azért mert kutyafuttában irtam és rohangálva leülök a géphez(3munkahelyem van sajnos a lombik nem gyerekjáték)...elnézést hogy félreérthetően irtam.Köszönöm a válaszokat.
Kérdező, gratulálok a babához, nagyon vigyázz Magatokra! :) Jó azért ilyen sikersztorikat olvasni, mekkora boldogság lehet! :)
2015. szept. 22. 08:43
15/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Ez csoda,mikor minden reményt feladsz :) a nászutunk is Hévizen volt juniusban és biztos vagyok benne hogy a gyogyviz hatására és egy bizonyos Reg-enor ital tiszito méregtelenitő kura hatására sikerült :) Azota már forgalmazom is a reg-enort és büszkén állitom hogy 12kg minusszt is neki köszönhetem.És immár a picurt is a pocakban :)
Kérdező, gratulálok, nagyon nagy dolog, hogy most így sikerült! Egészséges kisbabát, könnyű, gyors szülést, és problémamentes terhességet kívánok! Én itt gonoszkodó válaszokat nem látok, csak a babádért aggódóakat, amiknek szerintem az első kommented után érthető a nyersebb stílusuk, ne vedd a szívedre, mi is azt szeretnénk, ami a babádnak a legjobb:)
2015. szept. 22. 10:55
17/35 A kérdező kommentje:
hello csajok irjatok legyszives ha olvassatok.Itt vagyunk hevizen,nem mentem a vizbe az eso is esik de amugy is csak a parom furdik.3napig szekrekedesem volt ma sikerult n wcre mennem,de a papiron eszrevettem egy kb 2-3 mm piros mint egy tojas foltot...egesz nap a derekam fajt..ez a piros folt ugy nez ki mint a tyuktojasban a fekete szem,csak ez piros es atlatszo folyassal erkezett a papirra.Bocsanat hogy igy irom de nagyon meg vagyok ijedve,hiszen multheten a 10es erossegu teszt nagyon haklvany de pozitiv lett,ma reggel a 25os nem...az is lehet hogy meg csak most volt a beagyazodás?Akkor fajt a derekam amikor a pozit tezteltem meg ma...ez veteles lehet vagy mi?A ciklus 23,napjan vagyok jheten lenne a nemvart....
18/35 A kérdező kommentje:
es multheten volt egy icipici barnazas is,igazabol azert teszteltem...
Ne haragudj, de tényleg nem értelek. Elmész Hévízre, bele akarsz menni a vízbe, vérezgetsz, barnázol és nem mész dokihoz? Főleg úgy, hogy már volt pozi teszted. Én 5 hetesen véreztem egy tűhegynyit, rohantam az orvoshoz, kiderült, hogy aranyerem van. De lehetett volna nagyobb baj is. Még nem is maradt el vérzésed? Nem lehet, hogy a lombikor gyógyszerek miatt volt halvány pozi a teszt?
2015. szept. 26. 12:37
Én nem ijesztgetni akarlak, csak azt írom le, ami velem történt. Fájdogált a derekam napok óta, de be tudtam annak, hogy kimerült vagyok, sok tennivalóm volt a 2 évesem és a háztartás mellett. Rá kb. 3-4 napra volt egy icipici piros csík szintén áttetsző nyákban ahogy írtad a papíron..rohantam kórházba. Az uh szerint minden ok volt, 8 hetes terhesség, szívhang. A derékfájás nem szűnt, hazamentem, feküdtem, progipótlást kaptam. Másnap ebéd után éreztem hogy folyik vmi..vér! Újra kórház (másik). Petezsákot láttak. Bent tartottak, aznap éjjel elment a baba:-( megműtöttek másnap.
Ha vért látsz (főleg vért és nem barnázást) azonnal fordulj orvoshoz! Nekem nem alakult jól, de sokaknak meg tudják menteni a terhességet. Derüljön ki mi okozza a vért!
2015. szept. 26. 12:54
Kapcsolódó kérdések: