Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Halvány pozitivat teszteltem...

Halvány pozitivat teszteltem ma, nagyon boldog vagyok. Holnap indulunk egy 20.25 fok meleg kénes folyovizhez, ugye nem lehet bajom?

Figyelt kérdés
Volt már valaki igy hogy nem tudott rola,és volt termálfolyonál(ez a hévizi kifolyó kénes vize).Kérlek irjátok meh tapasztalataitokat.

2015. szept. 21. 08:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
A hévízi fürdő saját honlapján is rajta van, hogy terhesség esetén nem javasolt, és ez arra is vonatkozik, mikor télen bent csak 30 fokos a víz, kint pedig 20.
2015. szept. 21. 11:53
 12/35 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudok neked újat mondani, már leírták a lényeget. De ha annyira fontos ez a pancsikolás, miért a gyerek? Nekem nem esett nehezemre 9 hónapot kibírni minden extra nélkül, pedig a nyáron végig a pocimban volt a lányom.

Illetve én már megtapasztaltam milyen egy vetélés...te ne akard!!!

2015. szept. 21. 14:28
 13/35 A kérdező kommentje:
Lombikprogram előtt állunk.Hévizre azért készültünk mert a petevezetékeimet helyrerakta 2hónapja és azerettünk vna felkészülni a lombikra egy kis lazitassal.Természetesen nem megyek bele a vizbe,mert radioaktiv hatasa is van.Felhivtam a hevizi főorvosnőt.A szallasunk ki van fizetve elmegyünk de nem megyek be.Azért mert nem vagyok bobeszedű és mert nem irtam le az életem történetét nem azt jelenti hogy itélkezhettek.Jöttök nekem a gyerek elveszitésével?13 éve nem estem teherbe...lombik javasolt mert máshogy nem lehet....erre bebasodtam spontán...fuuuu nagyon nagyonn gonosz emberek vannak.Azért mert kutyafuttában irtam és rohangálva leülök a géphez(3munkahelyem van sajnos a lombik nem gyerekjáték)...elnézést hogy félreérthetően irtam.Köszönöm a válaszokat.
2015. szept. 22. 05:54
 14/35 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, gratulálok a babához, nagyon vigyázz Magatokra! :) Jó azért ilyen sikersztorikat olvasni, mekkora boldogság lehet! :)
2015. szept. 22. 08:43
 15/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Ez csoda,mikor minden reményt feladsz :) a nászutunk is Hévizen volt juniusban és biztos vagyok benne hogy a gyogyviz hatására és egy bizonyos Reg-enor ital tiszito méregtelenitő kura hatására sikerült :) Azota már forgalmazom is a reg-enort és büszkén állitom hogy 12kg minusszt is neki köszönhetem.És immár a picurt is a pocakban :)
2015. szept. 22. 09:10
 16/35 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, gratulálok, nagyon nagy dolog, hogy most így sikerült! Egészséges kisbabát, könnyű, gyors szülést, és problémamentes terhességet kívánok! Én itt gonoszkodó válaszokat nem látok, csak a babádért aggódóakat, amiknek szerintem az első kommented után érthető a nyersebb stílusuk, ne vedd a szívedre, mi is azt szeretnénk, ami a babádnak a legjobb:)
2015. szept. 22. 10:55
 17/35 A kérdező kommentje:
hello csajok irjatok legyszives ha olvassatok.Itt vagyunk hevizen,nem mentem a vizbe az eso is esik de amugy is csak a parom furdik.3napig szekrekedesem volt ma sikerult n wcre mennem,de a papiron eszrevettem egy kb 2-3 mm piros mint egy tojas foltot...egesz nap a derekam fajt..ez a piros folt ugy nez ki mint a tyuktojasban a fekete szem,csak ez piros es atlatszo folyassal erkezett a papirra.Bocsanat hogy igy irom de nagyon meg vagyok ijedve,hiszen multheten a 10es erossegu teszt nagyon haklvany de pozitiv lett,ma reggel a 25os nem...az is lehet hogy meg csak most volt a beagyazodás?Akkor fajt a derekam amikor a pozit tezteltem meg ma...ez veteles lehet vagy mi?A ciklus 23,napjan vagyok jheten lenne a nemvart....
2015. szept. 25. 18:34
 18/35 A kérdező kommentje:
es multheten volt egy icipici barnazas is,igazabol azert teszteltem...
2015. szept. 25. 18:38
 19/35 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de tényleg nem értelek. Elmész Hévízre, bele akarsz menni a vízbe, vérezgetsz, barnázol és nem mész dokihoz? Főleg úgy, hogy már volt pozi teszted. Én 5 hetesen véreztem egy tűhegynyit, rohantam az orvoshoz, kiderült, hogy aranyerem van. De lehetett volna nagyobb baj is. Még nem is maradt el vérzésed? Nem lehet, hogy a lombikor gyógyszerek miatt volt halvány pozi a teszt?
2015. szept. 26. 12:37
 20/35 anonim ***** válasza:

Én nem ijesztgetni akarlak, csak azt írom le, ami velem történt. Fájdogált a derekam napok óta, de be tudtam annak, hogy kimerült vagyok, sok tennivalóm volt a 2 évesem és a háztartás mellett. Rá kb. 3-4 napra volt egy icipici piros csík szintén áttetsző nyákban ahogy írtad a papíron..rohantam kórházba. Az uh szerint minden ok volt, 8 hetes terhesség, szívhang. A derékfájás nem szűnt, hazamentem, feküdtem, progipótlást kaptam. Másnap ebéd után éreztem hogy folyik vmi..vér! Újra kórház (másik). Petezsákot láttak. Bent tartottak, aznap éjjel elment a baba:-( megműtöttek másnap.

Ha vért látsz (főleg vért és nem barnázást) azonnal fordulj orvoshoz! Nekem nem alakult jól, de sokaknak meg tudják menteni a terhességet. Derüljön ki mi okozza a vért!

2015. szept. 26. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!