Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mást is piszkálnak/tak azzal...

Mást is piszkálnak/tak azzal hogy nagy a hasam/meleg van, és biztos sokkal előbb fog szülni? 35 hkm

Figyelt kérdés
Engem ez az egy idegesít, nem akarom bevonzani hogy tényleg korábban szülök, mindenki ezzel idegel ki, pedig tudják hogy mikorra vagyok kiírva. Más is megkapta ezt? Ja meg azzal hogy meleg van, biztos mindjárt szülök. Még van 5 hetem amúgy... Tudom hogy jöhet előbb is, de miért kell ezzel bosszantani egy kismamát?
2015. júl. 8. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem bosszantás, csak mondanak valamit. Ennyi. Ha meg nem foglalkoznának veled akkor meg az lenne a baj. Nem kell mindig minden mögött többet sejteni, mint ami valójában.
2015. júl. 8. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerinted bosszantasbol mondjak?

Szerinted idegesiteni akarnak?

Bizonyara mindenki joszandekbol figyelmeztetni akar, hogy johet a meleg miatt elobb is.

Nekem is mondogatjak, de nem tudnek ezen mergelodni. Igen, faraszto testileg-lelk,leg az utolso par het, de legyen egy kis onuralmad.

34 hkm

2015. júl. 8. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Első lányommal kicsi hasam volt, akkor arra kaptam megjegyzéseket.

Másodikkal óriási hasam volt, akkor meg mindenki mondta, hogy tuti előbb megszülök.

Valahogy a pocak mérete adja, hogy mondaniuk kell valamit. :)

Mindkét gyerek időben érkezett amúgy, pocak nagysága ide vagy oda.

Szerintem ne idegesítsd magad ezen, ez még semmi megjegyzés ahhoz képest, mint ami majd a baba születése után jöhet. :)

2015. júl. 8. 12:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem fárasztó, de nagyon aggódom így is hogy ne jöjjön hetekkel előbb...
2015. júl. 8. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem jön hetekkel előbb, akkor mindenki egyszerre szülne, ha ennyire az időjárástól függne, ahogy teliholdkor sem. Akkor jön, amikor kell. Ha 38-39. hetes lennél, akár elő is fordulhatna, nekem is mindkettő hidegfrontra indult, de más meg túlhordta 2 héttel, akivel egy napra voltam kiírva. Semmi jelentősége, van akire hat, van akire nem. :)
2015. júl. 8. 14:32
 6/9 A kérdező kommentje:
39 hetesen már engem sem zavarna, nem venném fel, de másfél-két hónappal a kiírt időpont előtt már ezzel jöttek többen, hogy akkora hogy mindjárt tuti szülök sokkal korábban és hiába mondtam hogy nem örülnék neki ha hetekkel korábban jönne csak azóta is ezzel riogatnak, hogy márpedig figyeljem majd meg, ők mondták.
2015. júl. 8. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a gond, ez nem tőlük függ, ahogy tőled sem. Ne izgasd magad rajta, fecsegnek ész nélkül. Te csak pihenj. :)
2015. júl. 8. 14:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Ok, igyekszem, bár még pár napot dolgozom:)
2015. júl. 8. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nem piszkálás. 38 hetes terhes vagyok, 100%, h kislány lesz, mégis van, aki azt mondja, pedig fiú lesz, nézzem meg, mert a hasam formája, stb.. Most akkor akadjak ki én is, h jaj, mit bosszant ezzel, mikor már mindent megvettünk a babának lányos mintákkal, színekben?

Elintézem egy mosollyal és azzal, h én hiszek az ultrahangnak.

Nekem is mondják már hetek óta minden esőnél, minden napsütésnél, h na biztos meghozza a babát a front. Sose jutott eszembe, h bosszantani akarnának, sztem veled valami nem oké.

2015. júl. 8. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!