Mást is piszkálnak/tak azzal hogy nagy a hasam/meleg van, és biztos sokkal előbb fog szülni? 35 hkm
Szerinted bosszantasbol mondjak?
Szerinted idegesiteni akarnak?
Bizonyara mindenki joszandekbol figyelmeztetni akar, hogy johet a meleg miatt elobb is.
Nekem is mondogatjak, de nem tudnek ezen mergelodni. Igen, faraszto testileg-lelk,leg az utolso par het, de legyen egy kis onuralmad.
34 hkm
Első lányommal kicsi hasam volt, akkor arra kaptam megjegyzéseket.
Másodikkal óriási hasam volt, akkor meg mindenki mondta, hogy tuti előbb megszülök.
Valahogy a pocak mérete adja, hogy mondaniuk kell valamit. :)
Mindkét gyerek időben érkezett amúgy, pocak nagysága ide vagy oda.
Szerintem ne idegesítsd magad ezen, ez még semmi megjegyzés ahhoz képest, mint ami majd a baba születése után jöhet. :)
Ez nem piszkálás. 38 hetes terhes vagyok, 100%, h kislány lesz, mégis van, aki azt mondja, pedig fiú lesz, nézzem meg, mert a hasam formája, stb.. Most akkor akadjak ki én is, h jaj, mit bosszant ezzel, mikor már mindent megvettünk a babának lányos mintákkal, színekben?
Elintézem egy mosollyal és azzal, h én hiszek az ultrahangnak.
Nekem is mondják már hetek óta minden esőnél, minden napsütésnél, h na biztos meghozza a babát a front. Sose jutott eszembe, h bosszantani akarnának, sztem veled valami nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!