Rettenet sok a savam ma mit tehetek?
Figyelt kérdés
Az egész torkomat marja,szinte fáj,ennyire sose volt elviselhetetlen.Semmi "házi praktika" nem segit,se tejivás,se kenyér,semmi....egyéb ötletek,hogyan enyhithetném?
(rennie és amit ilyenkor be lehet venni azt nem tudom megenni mert mentolos és a mentolostol alapesetben is hányok)
2015. szept. 19. 17:00
1/4 anonim válasza:
Gyorssegely 1 kkanal szodabikarbona 1 dl vizben oldva. Nem szabad gyakran a natriumtartalom miatt. Terhesseg alatt szedheto a Gaviscon,en folyekonyat veszek be,bun rossz izu,de azonnal segit. Ezenkivul rengeteg vizet kell inni.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi,azt hiszem van is itthon
2015. szept. 19. 18:49
3/4 anonim válasza:
Egyébkènt meg vegyél Salvus vizet. Nagyon jó.
Nekem is sok a savam, de ez segít.
4/4 anonim válasza:
salvus viz, egy-1,5 hetig napi 1 dl estenkent nekem teljesen elmulasztotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!