2 napja folyton keményedik a hasam, főleg a nap végére. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Még csak a 27. hetet töltöm, korai ez. Első babával ilyen nem volt. Igaz, vele sokat pihentem, most meg ugye egy két éves és a háztartás mellett erre nem sok időm van. Magnéziumot szedek (magnerotot, ha épp érzem a keményedést), de amúgy nem szedek mást. Pihenni csak esténként tudok, ha elaludt. Van valami tippetek, mi segíthet még? Nem lehet belőle baj? Csak nem indul be emiatt előbb, ugye?2015. aug. 19. 18:43
1/4 anonim válasza:
Én is így reagálok a frontra. Szedj több magnéziumot most pár napig. Nekem 3x2-t ajánlott magnerotból az orvosom keményedés miatt.
2/4 A kérdező kommentje:
3x2-t? Az igen! Én eddig egy-egy szemet szedtem esténként, mikor éreztem, hogy már kellemetlen a feszülés. Akkor még lehet, hogy picit többet veszek be. A front eszembe sem jutott, de tényleg, azóta van ez, hogy megjött az eső. Köszi a tippet!
2015. aug. 19. 19:31
3/4 anonim válasza:
Akkor lehet 3x1 is elég lenne hirtelen. Nem nagy dózis a magnerot csak mivel jól és gyorsan hasznosul, általában 1-2 szem is elég belőle de 6-ig lehet növelni ha szükség van rá. Én kettőt szedtem, ezért mondta a dokim egyből, hogy akkor 3x2 belőle..
4/4 anonim válasza:
Nagyon kevés az 1-1- szem. Egy átlag felnőttnek is-nem akarok hülyeséget írni,- úgy emlékszem,hogy 250 milligramm magnézium kel. Terhesség alatt ez megugrik és legalább 350 milligramm kell. Magnézium-citrát vagy magnerot 3x1 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!