Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kívánom de mégis émelygé...

Miért kívánom de mégis émelygés jön rám?

Figyelt kérdés

Még csak egy pozitív tesztem van, orvosnál nem voltam.

De az erős savanyú paprikàt kívánom és meg is eszem, utána émelygés tör rám és ég a gyomrom, és volt a teszt előtt is kívántam, de akkor ki is jött belőlem :-(

Rajtam kívül más is volt vagy van így?

2015. szept. 13. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia én már 11 hetes vagyok és sajnos elég hányós, de hasonlókép vagyok. Sok olyan étel van amit megkívánok jóízűen meg is eszem aztán csak kijön vagy megfájdul az epém tőle vagy felpuffadok. Csokit már egyáltalán nem tudok enni semmilyen formában, a paprika is erre a sorsra jutott és még vagy 10 féle enni és innivaló. Remélem azért marad valami a végére amit megehetek :)
2015. szept. 14. 11:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves vagy hogy írtál,

Én is így jártam, ma annyira fáj a gyomrom és émelygésem van na persze járom a mellék helységet is,a tegnapi erős savanyúság miatt.

2015. szept. 14. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Van benne valami, ami kell a szervezetednek, de valoszinüleg a csipös dolgok megbolygatjak a gyomrod, de az is lehet, hogy mindegy lenne, hogy mit eszel. Csipös eteleket javasolt ilyenkor kerülni.

En megtanultam ahnyinger mellett enni, hal`Istennek mar tul vagyok nagyjabol ezen az idöszakon.

2015. szept. 14. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!