Miért nagyobb a becsült kor az uh leleten mint a terhesség kora?
Figyelt kérdés
Most 24 hetesen voltam uh-on. A baba méreteihez a becsült korhoz megint nagyobb van írva. Pl Combcsont hossza alapján 27 hetes. Ez már a harmadik leletem, és mindegyiken nagyobb volt 2 héttel kb. Akkor a menstruáció helyett lehetett beágyazódásos vérzés? Sajnos cisztám is van, ez sokszor bezavart a mennyiségbe korábban is, tehát azt nem figyeltem, nem érdekelt. Előfordult valakinél ilyen? Már módosították a szülés időpontját is 24-ről 16-ra. Jó lenne tudni valamit az időpont miatt.2015. szept. 11. 19:56
11/13 A kérdező kommentje:
Ez a tea és az olaj mire jó? Amúgy engem is zavar, hogy nem tudok biztosat. Nem szeretnék több hétig a kórházban lenni, vagy azt, hogy itthon induljon meg. De eddig mindig nagyobb volt. 15-én megyek 4D-re, akkor talán biztosabbat tudok majd. :))
2015. szept. 12. 19:27
12/13 anonim válasza:
Mindkettő a tágulást segíti. Van, akinek bejön, s van akinek nem. A málnalevél teát Magyarországon 36. héttől ajánlják, máshol 32. héttől (de én nem merem olyan korán elkezdeni). Külföldön 32-34 héttől isszák fokozatosan hétről-hétre növelve az adagot 3 csészéig.
A másik, aminek a magyar nevét nem tudom (de biztos van itt, aki tudja) csak az utolsó 1-2 hétben szedhető/kenhető.
Természetes szülést szeretnék, s mivel veszíteni nem lehet vele, ezért kipróbálom.
13/13 anonim válasza:
Nem szeretnéd, hogy otthon induljon meg a szülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!