Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem egy olyan problémám...

Nekem egy olyan problémám lenne h 2 napja székletrekedésem van. Mit tehetek? Vagyis inkább ugy fogalmaznék h székletem lenne de aranyérel szenvedek és így nem megy az ürités. Valaki volt így? Valami segítség?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9-es is, én is írtam a magnéziumot.

Szedj belőle nagy mennyisèget. A kèrdésed kiírása óta már 2-t bevehettél volna vagy megihattàl volna 2 magnosolvot, ez miért nem jó praktika?

Reggelre víz jönne ki belőled.

Mi próbáltunk segíteni!

2015. szept. 11. 17:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Màr ne haragudj,de azt ìrod mindent kipróbàltàl és semmi nem segìt. De ìrjunk otthoni praktikàkat? Miért? Mégse próbàltàl ki mindent?
2015. szept. 11. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve,hogy ha durva az aranyered akkor az is okozhat ingert, úgy hogy nincs minek kijönnie. Kezelni kellene az aranyeret.
2015. szept. 11. 18:24
 14/17 anonim ***** válasza:

A magnéziumra nem mindenki érzékeny, és pl. beszedhetek napi 6 szem Magnerotot is, és nem lesz tőle hasmenésem. Aranyérre jó a Proktis M kúp, vény nélkül kapható.

A könnyebb széklet érdekében a glicerines végbélkúpot használtam (nekem a gyerek méret is pont elég, az kisebb és kevésbé sérti fel a végbelet + nam hashajtó, csak megkönnyíti a székelést, és nem kell erőlködni). Ez is vény nélkül kapható.

2015. szept. 13. 11:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Azt írtam h majd nem mindent...de mind1 ha bunkó vagy akkor ne írj nem kérte senki hogy írj..
2015. szept. 22. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:
fokhagyma mártás
2015. nov. 26. 16:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Meleg olajos beöntés!
2017. okt. 16. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!