A barátnőim azt mondogatják, hogy apakomlpexusom van, de én nem így érzem. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, nem tudom. Nektek mi a véleményetek a dologról? (többi lent)
14 éves lány vagyok, és nem igazán jönnek be a korombeliek.Persze,látom,hogy van köztük helyesebb,meg régebben tetszett is egy osztálytársam,de mostanra megváltozott a véleményem.Nem tetszenek a tizenévesek úgy,ahogy kellene.Nyeglék,páwák,béna a hajuk,mindegyik ugyan olyan,lányosak (nem mind,de a zöme).Az idősebbeket jobban megnézem.Az utcán is,a hétköznapokban.Férfisak és az nekem jobban bejön.De a filmekben is mindig kiszúrom az időseket.Kedvenc színészem Robert Downey Jr, idén lett ötven.Imádom őt,nagyon jól néz ki.Nézem a Trónok harcát, az általam legsármosabbnak ítélt szereplő 45 múlt.(Jaime)Nagyon szeretem Tom Hiddlestont, 34 éves,ami nem olyan vészes,de még így is 20 év van köztünk.Hugh Jackman is bejön.
A barátnőim szerint ez apakomlexus.De én jóba vagyok az apámmal.Nagyon szeretem,felnézek rá,és igyekszem megfelelni neki.Nagyon fontos számomra,ahogy én is neki.Nincsenek elválva a szüleim.Nem volt még kapcsolatom,de nem érzem úgy,hogy ha lenne,akkor apai szeretetre lenne szükségem.Akkor most mi ez?
Szerintem ez így nem megállapítható.
Az egy dolog, hogy kikért "rajongunk" és az egy másik, hogy kivel alakítanánk ki párkapcsolatot.
Ha ez nálad csak pl 30, 30+ os férfiakkal történne, ott gond van, de ha egy fiatalabb srácra vágynál, azzal semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!