Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már a 43. hétbe vagyok....

Már a 43. hétbe vagyok. Kezdek aggódni. Mit jelentsen ez?

Figyelt kérdés

Már négy héttel túlléptem a kiírt időpontomat. Mindennap egyre erőseb fájdalmakat érzek, és úgy érzem magam, mint a terhesség első fázisában - fejfájás, hányás, a bokáim úgy bedagadtak, hogy alig tudok menni -, és a terhesség közben rengeteget híztam is. (53 kilóval kezdtem, mostanra már 79-nél tartok, pedig rendesen odafigyeltem az étkezésre is...) Az orvosok szerint még nem vagyok elég tág, császárt pedig semmiképp sem szeretnék.

A pocakom hatalmas, alig tudok szinte már vele menni, alulról is fognom kell, hogy ne essek el.

Segítségeteket váűrom!

2015. szept. 10. 19:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
remélem mihamarabb megszuletik a baba. sajnos a szomszédom igy vesztette el a babáját..tul hordta a baba belekakilt a vizbe, nem vettek észre...halva szuletett már. :(
2015. szept. 10. 22:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az én dokim mániája (volt), hogy aki túllépi a termninust, az naponta járjon nst-re, ellenőrzésre. "

Ez nem csak a te dokid mániája, hanem ez a protokoll.

Kérdező, ha már a 42. hetet betöltötted (nem módosították a terminus idejét koraterhességben), és még nem fektettek be, nem volt szó indításról, akkor valaki hatalmas nagyot hibázott...

2015. szept. 10. 22:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy valaki egy nagyot kamuzik és kíváncsi a reakciókra....
2015. szept. 10. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Igen, sejtettem, hogy igy a normális, hogy a kiirt időpont után naponta néznek. Csak a mi kórházunkban nem minden orvos volt ilyen, néha rácsodálkoztak, mikor mondtam, hogy nekem hétvégén is, és minden nap mennem kell már nst-re.

De ez már igy tényleg nem normális...kedves kérdező, szeirntem kezdj el erősködni, hogy valami történjen, eleve, ha már ennyire nem vagy jól, nem is értem, hogy engedhetnek haza.

2015. szept. 10. 22:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikorra voltál kiirva? Esélytelen, hogy 4 héttel már tullépted a kiirt dátumot.. ilyenkor már befektetik az embert a korházba, meginditják, vagy császár. Valamit csinálnak, nem hagyják, hogy az ember odabent nevelje fel a gyerekét.
2015. szept. 11. 01:22
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

Tőlünk várod a segítséget?

A dokinak elmondtad ezt a sok panaszodat? Jársz minden nap vizsgálatokra?

Attól hogy nem tágulsz nem várnak hetekig-valami nem stimmel a történetben???

2015. szept. 11. 05:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Emgem is befektettett volna a doki mar 4 nappal a terminustullepes utan, de szerencsere aznapra ugy kitagultam, hogy meg tudta inditni. Az a baj, hogy ilyenkor mar nem fejlodnek a babak a pocakban, nem hiaba a 40 het a normalis!! Sot, ilyenkor inkabb mar sorvadnak, vesztenek a sulyukbol, hiszen a lepeny ilyenkorra mar nem kepes normalisan ellatni tapanyaggal, mert elmeszesedik. A vizbe kakilasrol mar nem is beszelve, amit itt az egyik valaszolo irt. Ha igaz amit irsz kedves kerdezo, akkor nagyon gyorsan keress egy masik orvost, aki meginditja a szulest, mert eleg komoly gondok lehetnek!
2015. szept. 11. 07:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Érdekes orvosaid vannak. Nálunk a betöltött 40. hét után minden nap kell NST-re járni, ha épp nem fektetnek be, mert ilyenkor már sok kismamát be is fektetnek és legkésőbb a 42. héten megindítják a szülést.

Barátnőmet is befektették és a 42. héten, ahogy betöltötte, de lehet pár nappal hamarabb is, megindították neki a szülést. A magzatvíz már nem részletezném milyen volt, majdnem császár lett belőle. A szülésnek semmi jele nem volt, panasza nem volt a barátnőmnek, de ha nem indítják meg neki, akkor most csak 1 fia van és nincs lánya. A szerencsén múlott, hogy az orvosok nem vártak még 1-2 napot. Amúgy nem volt fogadott orvosa, de igazából ennek nem kellene számítania.

2015. szept. 11. 11:21
 19/21 anonim ***** válasza:
A tágulásra meg ott az oxitocin, amit használnak szülésmegindításkor, fájásokat generál, aminek hatására tágulsz. Barátnőm is oxitocint kapott és burkot repesztettek neki. Nem tudom mire várnak az orvosaid.
2015. szept. 11. 11:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező hogy vagy? Remélem a kórházban...
2015. szept. 11. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!