Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes terhes vagyok, van...

35 hetes terhes vagyok, van okom aggódni?

Figyelt kérdés
Méhszáj 2100. Keményedések ritkultak, de egyre tovább tart. Tegnap a folyásom inkább színes erős sárga, enyhe barnás volt a betét. Reggelre feldagadt az arcom, szemem alja, mint egy bullmasztif. Beszélni alig tudtam, zsibbadt a nyelvem-szám. Már ez helyrejött, talán annyi, hogy a szám duzzadt.
2015. máj. 31. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.Azonnal menj be az ügyeletre!
2015. máj. 31. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:
És mi miatt? A duzzadás helyrejött, a folyás is elmúlt, visszaállt eredeti színre, amiről az orvosom is tud, a héten voltam nála. Mindig kérdezi vizesedek, duzzadok-e, eddig nem volt a válaszom.
2015. máj. 31. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Én egyet értek az első válaszolóval, én biztosan bemennék

A folyás lehet attól, hogy esetleg tovább nyílt a méhszáj, mindenesetre engem nem hagyna nyugodni tuti.vérnyomásodat megmérted? Az mennyi? Legalább betelefonálnék,hogy mi a bajom, aztán ha ők úgy látják, akkor behívnak egy vizsgálatra. Ilyen már volt velem is, hogy fájt a combtövemnél, meg a szeméremcsont borzalmasan, párom mindenképp szerette volna, ha bemegyek, én nem tartottam fontosnak, felhívtam a szülésztet, elmondtam mi a panaszokat, és nagyon kedvesek voltak, és mondták, hogy inkább menjek be,megvizsgálnak. Most ennyit megér szerintem.

2015. máj. 31. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
De mára visszaállt a normál színű folyás, sőt kevesebb is. Pénteken vizsgált az orvos egyébként, még arra gondolok, mert eléggé felnyúlt, megtapintotta a fejét, nem e az lehetett a gond tegnap. A dagadás eddig nem volt jelen, ez aggasztott reggel. Vérnyomásom alacsony.
2015. máj. 31. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
de en ezt nem ertem.. tanacsot kersz hogy baj lehet e irjak hogy menny be inkabb feleslegesen mintsem nagyobb a baj mint gondolod de mondod a kifogasokat hogy miert nem ejtesz egy telefont vagy mesz be. akkor minek tetted fel a kerdest? bar ugyis azt csinalsz amit akarsz de en is inkabb felhivnam a nogyogyot vagy a szuleszetet hogy bemennyek e egy vizsgalatra vagy nem...
2015. máj. 31. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!