Leszakadt a hasam! Ez most mi volt?
14 hetes multam, es ahogy lenni szokott, fajt, nyilalt a hasam. Tegnap viszont úgy éreztem, hogy bennt "leszakadt" valami. Utana is fajt a hasam, de az szörnyű volt.
Nem véreztem utána, folyásom se volt, és próbálom azt mondani, hogy a front miatt volt. Ugye ha lett volna valami gond, akkor már véreztem volna, vagy ilyesmi?
Szia!
A front miatt azért ennyire nem szabadna fájnia a pocakodnak!
Nekem 14 hetes koromban (sőt még most is) gyakaran voltak emésztési problémáim, emiatt fájt a hasam. Lehet hogy nálad is erről van szó. Ha ez a fádalom nyom nélkül, teljesen elmúlt, akkor nagy baj nem lehet.
Nem látott orvos, mert huyesegekkel nem akarom zaklatni. Érzékenyebb minden kismamó, valószínűleg a fájdalomkuszobunk is alacsonyabb. Jövő heten ugyis megyek terheleses cukor, afpre meg a tobbire..
Csak ez fura volt,mert nyilallni szokott, meg fajni, ez meg olyan fura erzes volt (a leszakadtnal nem tudok jobb szot, bar teny, hogy ijeszto)
Nem vérzek, nem fáj, nincs folyás. Eddig két valaszt kaptam, valahogy mindketto mast sugal (az egyik, hogy baj van, a masik hogy nem lehet gond).Én is pont igy parazok. De ami fura, hogy azóta nem nagyon fáj a hasam, csak az az aljas allandoan ottlevo tagulas miatti fajdalom, de nyilallas nem volt. Lehet, hogy valami "utban volt", és helyrejott?
Igazad van, csak ha nincs baj, akkor nem zavarnam, csak mert erzekeny vagyok. Gondoltam elobb megkerdem itt, hatha erzett vki hasonlot, es holnap reggel felhivom a nodokimat.
Olvastam, hogy masnak is fajt, csak nem irtak le hogyan, es azt is tudom, hogy ebben az idoszakban várható ez a hasfájós móka egyreszt a novekvo méh miatt, másrészt mert ez nyomja a belrendszert.
Nem mentséget keresek, csak el sem tudom kepzelni mi lehetne a baj, vagy mitől lehet ez. Mindig elolvasok mindent, ami ezzel kapcsolatos, de ilyet..
én éreztem már párszor olyat mintha valaki hirtelen megrántaná belül a hasfali izmot.Nagyon rossz és kellemetlen érzés,de a méhemhez nincs köze,legfeljebba terhességhez és a hormonokhoz.
Menj el dokihoz,inkább zargasd,mint baj legyen.És addig is pihenj sokat!
én is erre gondoltam! koszonom! ma megjott a szopiparnam, remelem segit, mert nagyon kényelmetlenul vagyok mar most, mi lesz kesobb!
Sajnos én nem tartozok a szerencsesek koze, akik tunetmentesek, még 14 hetesen is hanytam, de sose barnaztam, és minden eredmeny jo volt.. lehet tulerzekeny voltam.. a belrangatas is jol leirja, amit ereztemm.
De holnap mindenkepp telefonalok a dokinak, és megiromm.
koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!