Mennyi az esélye, annak, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Az utolsó menstruációm aug. 12-dikétől volt meg. A párommal védekezés nélkül voltunk együtt 15-én, és 27-én.
Tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött.
Ma vacsorázásom után, (a vacsim szalonna és hagyma volt) azóta émelygek, enyhén hányingerem van.
A melleim egy picit fájnak, de egyenlőre az a leglogikusabb magyarázatom, hogy lehet, hogy csak a melltartó miatt.
Nektek mi a véleményetek erről? Mi lehet ez, csak terhesség, vagy csak én gondoltam egyből rá?
2015. szept. 9. 22:08
11/11 A kérdező kommentje:
Amikor teherbe esik valaki, az utána valami fehér vagy sárágs szúró szagú válladékkal nem jár?
Mert nekem valami számomra idegen folyásom van, amit nem értek. Sűrűn vizelek a megszokotthoz képest, de más semmi. Nem felfázás, mert az nálam egész másképp néz ki.
2015. szept. 10. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!