Mennyi az esélye, annak, hogy terhes vagyok?
Az utolsó menstruációm aug. 12-dikétől volt meg. A párommal védekezés nélkül voltunk együtt 15-én, és 27-én.
Tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött.
Ma vacsorázásom után, (a vacsim szalonna és hagyma volt) azóta émelygek, enyhén hányingerem van.
A melleim egy picit fájnak, de egyenlőre az a leglogikusabb magyarázatom, hogy lehet, hogy csak a melltartó miatt.
Nektek mi a véleményetek erről? Mi lehet ez, csak terhesség, vagy csak én gondoltam egyből rá?
Bocsi véletlenül küldte el..
Szóval általában 6 hetesen kezdődik de van aki rácáfolt már erre.. Szóval lehetséges de lehet az étel miatt is, tesztelj.
Nem múlik a hányinger, fogalmam sincs, hogy jött az a vacsora, de akkor jól el ronthatta a hasam.. :/
Azt se tudom hogyan kell tesztelni, abszolút nem terveztük.. de ha lenne, nem lenne gond :)
Nem mertem még tesztelni, utána olvasgattam a témával kapcsolatban, és azt írták, hogy a késő mensi után a 3-dik napon teszteljek úgy a biztos. :/
Bár, fogalmam sincs, hogy lesz e szükség tesztre, mert ma reggelre torokfájás és orrfolyás gyötör...
Félek, hogy az este észrevett rosszullét a megfázásom előtünete lehetett... :(
Az lehet de akkor is késik a menzeszed, így lehet terhesség.
Ilyenkor az elmaradt menzeszre inkább lehet alapozni, mint a tünetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!