Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menzesz elott 2 nappal kevés...

2011314 kérdése:

Menzesz elott 2 nappal kevés véres folyás. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Ciklusom 14napján volt egy kevés barna folyásom. Elotte a 9-12-14 napon voltunk egyutt a párommal.Szurt a hasamban egy kicsit,sajog a derekam,meg nagyon fájt a mellem is.Ma pisikés után észre vettem hogy kicsit véres folyásom van. nap mulva kellene megjonnie.Nekem inkább késni szokott mint hamarabb megjonni,és elotte sosincs véres folyásom. Lehet ebbol baba??? Mert ennek nagyon orulnénk.Már 3 éve probálkozunk.Barnázás meg véres folyás sosem volt még nekem. Van rá esélyem hogy terhes vagyok????

2015. szept. 7. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
gyakorlatilag én is kiírhattam volna amit te. ugyanez van velem. 16. napon voltunk együtt (35-40 naposak a ciklusaim, ergo nekem is inkább jellemző hogy késik, nem az hogy előbb megjön...) szombaton - a 12. dpon volt egy barnás-vöröses folt a bugyimon. Vasárnap teszteltem. negatív. Most vagyok ugye dpo 14, de nem merek tesztelni. szurkál a hasam alja, ma is pici barna folyásom volt, mensi szerű tüneteim vannak, de leesett sajnos a hőm reggelre, úgyhogy emiatt még sem hiszem hogy terhesség.
2015. szept. 7. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Mennyi volt a hod reggel? nekem 36,8
2015. szept. 7. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
36.3....a lutealis szakaszban meg 36.7 kb..nekem az a megemelkedet..
2015. szept. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!