3 nappal ezelőtt enyhén véres,2 napja barnás folyás! Ez mi?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok , 3 nappal ezelőtt volt enyhén véres folyásom amit a tisztasági betétemen vettem észre , és este is volt egy pici! tegnapelőtt és tegnap barnás szinű folyásom volt. ma még semmi . Holnap kell mennem dokihoz! Mi lehet ez ? enyhén görcsölgetek de szinte észre sem venni .2013. okt. 23. 09:52
1/10 anonim válasza:
Azonnal orvoshoz kellett volna menned!
Lehet, hogy semmiség, de az is lehet, hogy baj kezdete!
Nem mondta a dokid, ha bármiféle vérzést, barnázást tapasztalsz, azonnal ügyelet?!
Én a helyedben akár most is bemennék!
2/10 A kérdező kommentje:
Aznap mikor kezdődött felhivtam, azt mondta ha nem darabos nem baj. Én nem vettem észre hogy darabos lenne. Viszont eléggé aggodóm. Gondolkozok rajta hogy ma bemegyek az ügyeletre , de ma még eddig nem volt semmi...
2013. okt. 23. 10:13
3/10 A kérdező kommentje:
ja és az első két terhességemnél / 1 fiú egy lány/ még hasolnót sem tapasztaltam
2013. okt. 23. 10:14
4/10 anonim válasza:
Nem értem a dokidat! Nekem is volt ilyen a hatodik hétben. Azonnal mentünk az ügyeletre. Nagyon valószínű, hogy haematomad van, amire sürgősen hormonpótló tabletta kellene. Én nem várnám meg a holnapot! Nagyon sok kismamánál előfordul, de fontos, hogy minél hamarabb lásson az orvos. Ráadásul a görcs meg egyáltalán nem jó jel.
5/10 anonim válasza:
Nekem gorcs nem volt,csak enyhe barnazas, es kiderult,hogy hematomam van,amire hormonpotlast kaptam. Menj be ugyeletre ha fontos a babad! Inkabb menj foloslegesen,mint,hogy baj legyen.
6/10 anonim válasza:
Hülye az orvosod!
Én nem várnám meg a holnapot sem,bemnnék az ügyeletre,hogy megnézzék jólvan-e a baba és írjanak fel hormont.
Görcsre meg 3x1 magnéziumot és 3x1 nospát szedtem én mikor anno így voltam mint te.Azóta is szedem,már lassan a 21. hétben.
Nekem haematoma is volt és a méhlepény is a méhszájon nőtt,amíg feljebb nem ment,addíg barnáztam és ágyban feküdtem!
7/10 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Voltál ügyeleten?
8/10 A kérdező kommentje:
sziasztok! november 5-én , műtéti úton befejezték a vetélésem! :(
2013. nov. 9. 07:55
10/10 A kérdező kommentje:
Én is :( nincs rosszabb a világon, de fel a fejjel mindig azt mondják, lehet , hogy jobb igy , minthogy esetleg halva született volna, vagy csak szenvedés lett volna neki az élet ha esetleg valami fogyatékossága lett volna.
2013. nov. 11. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!