Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás vére folyás mitöl 23...

Irén24 kérdése:

Barnás vére folyás mitöl 23 hetesen?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok tegnap este barnás véres folyást vetem észre a fehérnemümön mitöl lehet kicsit néha görcsöl a hasam de nem nagyon nektek volt igy mi volt a baj?
2013. jún. 25. 12:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dokidat hívd fel, szerintem behív megvizsgálni. Akár a méhszáj is nyílhat, jobb ha lát a doki! Szerintem szigorú ágynyugalmat fog ajánlani!
2013. jún. 25. 12:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha görcsöl, elmennék orvoshoz. Nekem volt, de nem görcsölt, azonnal az orvoshoz mentem, azt mondta megsérülhetett a méhszáj, pl. szeretkezéstől. Megvizsgált, ultrahangot csinált. De nekem úgy volt, hogy észre vettem a kis vért, és azonnal mentem is. Utána nem vérzett.
2013. jún. 25. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen lásson orvos!

Lehet semmiség de lehet baj is.

2013. jún. 25. 12:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem itt kérdezgetnék, azonnal orvoshoz mennék.
2013. jún. 25. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
azonnal orvos!!! majd ird meg mi volt!
2013. jún. 25. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nem értem,hogy lehet itt ezeket megkérdezni?

Azonnal orvos!A terhesség alatt bármilyen jellegű vérzés sem normális.

Mindenképpen orvoshoz kell fordulni!!

2013. jún. 25. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, annyi helyről jöhet a vérzés, sokszor még ők sem tudják megmondani, hogy mi az oka. Lehet haematóma, nyílhat a méhszáj, vándorolhat a lepény. A vége valószínűleg pihenés lesz, esetleg valami gyógyszer is.

Nekem rendszeresen volt vérzésem a 20. héttől, nem tudták hogy miért, haematóma nem volt, picit nyílt a méhszáj, de az alig valami volt, lepény jó helyen. Több magnéziumot kaptam, és azt mondták, hogy pihenjek. Volt, hogy azt mondták, ha megint vérezni fogok, és nem 1 fél napig, akkor befektetnek.

2013. jún. 25. 13:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező? Voltál orvosnál, remélem minden rendben!?
2013. jún. 25. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Írány a doki!
2013. jún. 25. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha elmennél az orvoshoz?

Az a normális ilyenkor, hogy rögtön dokihoz megy valaki, nem a neten kérdezősködik...

2013. jún. 25. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!