Terhesseg vagy nem terhesseg a 2 szer,2 eroscsikos pozitiv teszt utan?
Teszteltem penteken reggel, ahol a 2 csik erosen lathato volt. Delutan elkeszdodott
kis barnazas, azutan vasarnap estig volt kis verzes, sokkal gyengebb mint a mensi szokott lenni. A 2 es fel nap alatt 4 szer kellett betetet cserelnem, Legutolso mensim utan ami juliusban volt meg, majd augusztusban semmi, es pontosan mult het pentekre esett volna a szeptemberi mensi napja. Ma reggel meg nagyok kis verzes volt, de mar mostanra semmi. Nem ertem mitol lehetett e most, az 1 havi kimaradt mensi utan most.Ma voltam orvosnal szinten, es delutan 2 kor szinten eros 2 csikos lett a vizeletvizsgalaton a tesztem. Azt mondtak van baba, de nem tudjuk mitol lehetett verzes, penteken kell visszamennem majd.
Mamám 3 hónapig menstruált apukámmal.
Nos akkor nem is rohant orvoshoz, mert azt hitte, nem terhes.
Sztem simán lehet, h 1 kimaradt, most mégis megjött.
De majd többet mond az uh:)
Akkor ma az orvosnál (ha jól értettem) megerősítették, hogy babát vársz? Hány hetesnek mondtak?
Gratulálok, és remélem minden okés lesz veletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!