Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges? Tegnap + tesztelte...

Lehetséges? Tegnap + teszteltem, másmilyen teszt-el is (vagyis 2-szer sikerült), de ma reggeli vizeletből ugyanaz a teszt --ot mutat.

Figyelt kérdés
Mi van ilyenkor?Akkor most terhes vagyok vagy sem? 2 + teszt után ma --.Ráadásul tegnap nem is első vizeletből teszteltem,mint ma.
2009. dec. 16. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:

hát ha ugyan az a teszt, akkor ott valami bibi van! nem szeretnélek megijeszteni de inkább hivd fel a dokidat és mond el neki mi van. hátha csak a mai teszt rossz, de lehet kell egy kis külső segítség, hogy megmaradjon a baba!

sok szerencsét majd írd meg légszi, hogy mi volt!!

2009. dec. 16. 08:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtál.

Medilab a teszt neve.Tegnap második vizeletből szép +,és a Clearblue is + mutatott.

Ma reggel első vizeletből Medilab --.

A mensim meg késik.

Holnap tud a doki fogadni.

Nagyon parázok.:(

Vegyek még egy tesztet a biztonság kedvéért?

2009. dec. 16. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia Te Drága!

A mi kis blogunkba már válaszoltam neked!

Leírtam a véleményem a medi-labról

Sylk

2009. dec. 16. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne keseredj el foleg ha volt ket pozitiv teszted. En is ugy jartam, hogy a clear blue-val halvany pozitivat teszteltem. Annyira orultem, hogy megtartottam a vizeletet es lerohantam a gyogyszertarban venni ket 10-es erossegu tesztet (bocsi mar nem emlekszem mi volt a neve de nem medilab az biztos) mert gondotam, hogy ha a 25 vagy 50-es erossegu clear blue halvany akkor a 10-es szep eros pozitiv lesz es egy szep eros pozitiv tesztel varom haza a ferjem nem egy halvannyal. :) Na olyan negativ lett a teszt, hogy csuda!!! Igy ketsegek kozt eltem en is, masnap reggel nem is mertem tesztelni annyira el voltam keseredeve. Szidtam a clear blue-t mint a bokrot. :) Aztan ra ket napra ismet teszteltem, volt otthon meg egy clear blue-m meg egy megmaradt 10 erzekenysegu tesztem es mind a ketto szepen pozitiv lett. A clear blue teszten erosodott a csik es a 10-es is kimutatta mar szepen. Szoval nem olyam biztos nallad a ket pozi teszt utan, hogy nincs baba. Lehet rossz volt a teszt. En megprobalnam ket nap mulva reggeli vizeletbol de ha messz dokihoz akkor o ugyis majd tobbet mond. Kivanom, hogy baba legyen!!!
2009. dec. 16. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
10:25-os vagyok. Bocsi a lenyeget elfelejtettem irni, hogy nallam baba volt. Most 30 hetes kismama vagyok
2009. dec. 16. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
szia! megírnád mi a helyzet vele? persze csak ha nem baj, kíváncsi vagyok nagyon és szurkoltam!!
2009. dec. 19. 08:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi az érdeklődést,de nagyon úgy néz ki sajnos,hogy csak VOLT baba.Most megy el:((((Teszt még+.

Mindenkinek minden jót,és kelemmes karácsonyi ünnepeket,Boldog Új Évet kívánok!

2009. dec. 19. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!