Mennyi és milyen cumisüveget szereztetek már be? Miket érdemes még?
Én egy darab cumisüveget vettem terhesen (avent 260 milis), amit akkor bontottam ki a steril csomagolásából, amikor a babám 7 hónapos volt. Addig nem kellett.
Nem érdemes előre cumisüvegeket vásárolni, vegyél egyet, aztán ha kell még, akkor vesztek. Nem tudhatod előre, hogy melyik formájú cumit fogja kedvelni a bébid, és azt sem tudhatod előre, hogy mennyi tejed lesz.
utolsó vagyok:)no lássuk csak:)szinte tuti h kihagyok vmit a listából,de igyekszem a legtöbb mindent fejben összeszedni:)
20db textil pelus(mindenhez kell, buki, feje alá, babakocsiba) első körben sztem 2 nagy csomag eldobható pelenka, textil (tetra) kifogó fürdéshez(mi 2dbot vettünk),textil kis sapi újszülötteknek fürdéshaz is kiváló 2db(bababoltban tudják), kiskesztyű 2pár h ne karmolja meg az arcát, ruhácskák(ezeket nem részletezem:D). akkor cumisüveg(ek) sztem 2 db legyen, 1-2 db újszülött cumi, sterilizáló eszköz, vagy folyadék. orrszivó-porszivó, lázmérő, ujszülött fésű-kefe(nagyon jók vannak bababoltokban) vízhőmérő, körömvágó olló babáknak.mellbimbóvédő szoptatáshoz ha esetleg kisebesedne a mell az elején(ez nem feltétlenül kell)
hu igy a használati tárgyak közül hirtelen ennyi jut eszembe...babaszobe butor(kiságy, pelenkázó-pelenkázólap), babakocsi, légzésfigyelő, bébéiőr....nagyjából ennyi hirtelen:)de a többiek biztos kiegészitik még ha vmit kihagytam:)
lefejt tej tárolásához zacsi v pohárkák(aventnek vannak jók, mélyhűtőbe tehető, késöbb elő lehet venni)
no ezek jutottak még eszembe, remélem nagyjűábol mindent összeszedtem...utolsó voltam mind:D
Nagyon nagyon szépen köszönjük!!!
Sok boldogságod a bébivel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!