Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi és milyen cumisüveget...

Mennyi és milyen cumisüveget szereztetek már be? Miket érdemes még?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egy darab cumisüveget vettem terhesen (avent 260 milis), amit akkor bontottam ki a steril csomagolásából, amikor a babám 7 hónapos volt. Addig nem kellett.

Nem érdemes előre cumisüvegeket vásárolni, vegyél egyet, aztán ha kell még, akkor vesztek. Nem tudhatod előre, hogy melyik formájú cumit fogja kedvelni a bébid, és azt sem tudhatod előre, hogy mennyi tejed lesz.

2010. márc. 12. 12:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én 31 hetes vagyok és vettem 4 db cumist! 3db 125ml-es és egy 240 vagy 250 ml-es Aventet. remélem minden rendben lesz és szépen tudom majd szoptatni a babám, de inkább legyen minthogy akkor keljen kapkodva megvenni:)
2010. márc. 12. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
a miket érdemes kérdés arra vonatkozik h a cumisüvegeken mi kell még a kicsinek? felsorolás szinten is rengeteg minden, ha arra vagy kiváncis én szivesen csinálok egy gyors listát, amit mi megvettünk és sztem kelleni fog:)
2010. márc. 12. 12:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nagyon hálás lennék érte, nagyon nagy segítség lenne!
2010. márc. 12. 13:02
 5/11 anonim válasza:
100%
Kedves utolsó!Nem írnád ide ki?Szerintem többünknek szüksége lehet rá!
2010. márc. 12. 13:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok:)no lássuk csak:)szinte tuti h kihagyok vmit a listából,de igyekszem a legtöbb mindent fejben összeszedni:)

20db textil pelus(mindenhez kell, buki, feje alá, babakocsiba) első körben sztem 2 nagy csomag eldobható pelenka, textil (tetra) kifogó fürdéshez(mi 2dbot vettünk),textil kis sapi újszülötteknek fürdéshaz is kiváló 2db(bababoltban tudják), kiskesztyű 2pár h ne karmolja meg az arcát, ruhácskák(ezeket nem részletezem:D). akkor cumisüveg(ek) sztem 2 db legyen, 1-2 db újszülött cumi, sterilizáló eszköz, vagy folyadék. orrszivó-porszivó, lázmérő, ujszülött fésű-kefe(nagyon jók vannak bababoltokban) vízhőmérő, körömvágó olló babáknak.mellbimbóvédő szoptatáshoz ha esetleg kisebesedne a mell az elején(ez nem feltétlenül kell)

hu igy a használati tárgyak közül hirtelen ennyi jut eszembe...babaszobe butor(kiságy, pelenkázó-pelenkázólap), babakocsi, légzésfigyelő, bébéiőr....nagyjából ennyi hirtelen:)de a többiek biztos kiegészitik még ha vmit kihagytam:)

2010. márc. 12. 13:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
melltartóbetét, szoptatós melltartó 2-3db, szoptatós elölgombos hálóing. szüléshez eldobható bugyi nagyon praktikus, mindenképp inkontinencia betét a szülés utáni napokra (a gyermekágyai folyáshoz, utánna nagyobb éjszakai betét is elég, és igy tovább ahogy csökken a mennyisége,de az elején inkontinencia mindenképp Tena pl) gátsebre nagyon jó az aloe first spay.
2010. márc. 12. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szülés utánra hasszorítós bugyi(sokan azt mondják ez sem szükséges, én azért beszereztem 2t),nagyon puha wc-papir szülés utánra.mellszivó készülés(elekromos v kézi) ágyacsáka matrac, lepedők, fejvédő, ágynemű, huzat, baldahin, ha olyan a szoba párásitó készülék, szobahőmérő. fürdetéshez kiskád álvánnyal. babakozmetikumok.éjjeli fény a babaszobába praktikus h ne kelljen mindig felkapcsolni rá a lámpát. autós ülés, hordozó, babamérleg (az elején fontos nagyon!)
2010. márc. 12. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

lefejt tej tárolásához zacsi v pohárkák(aventnek vannak jók, mélyhűtőbe tehető, késöbb elő lehet venni)

no ezek jutottak még eszembe, remélem nagyjűábol mindent összeszedtem...utolsó voltam mind:D

2010. márc. 12. 13:46
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon szépen köszönjük!!!

Sok boldogságod a bébivel! :)

2010. márc. 12. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!