Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pajzsmirigy túlműködés....

Pajzsmirigy túlműködés. Melyik az a terhesvitamin amiben nincs jód?

Figyelt kérdés

Ti mit szedtetek?

Most totál jódmentes diétán vagyok, de mivel sajnos nem eszem gyümölcsöt és zöldséget is keveset :( :( valami kellene...

Gyümölcsöket világ életemben utáltam, ha megpróbálok enni, kihányom :(

A zöldségeket erőltetem most a baba miatt, de tudom, hogy több kellene...

2015. szept. 6. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is pajzsmirigy túlműködésem van, bár kezelve van gyógyszerrel. Az első terhességemnél jött ki másodszor, s maradt azóta is, a fiam 5 éves.

Akkor én HIPP natalt ittam, mint terhességi vitamin, de sajnos mindenben van jód , mert úgye kell az első 3 hónapban. De ne aggódj ami vitamin fontos leginkább az a vas, folsav, kálcium és magnézium. Szedd így s nem lesz semmi baj.A 2. trimesztertől már van a babának pajzsmirigye s az már működik, akkor már nem "kell a tied neki" :D

2015. szept. 6. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
* Nekem is :D
2015. szept. 6. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem alulműködik én se szedhetek jódot. Nekem a vörösdiplomás patikus barátnőm, a védőnőm és a nőgyógyász is azt mondta felesleges, pénzkidobás szedni terhes vitamint, én is így gondolom. A baba úgy is elveszi ami kell neki. Csak folátot szedek, azaz aktív folsavat.
2015. szept. 6. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elevitből van újra jódmentes változat, én azt szedem.
2016. máj. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!