Mennyi idő alatt szívódik fel a gyomorból a terhesvitamin?
6,5 hetes kismama vagyok és folyamatosan hányok. A hányinger egész napos. Szedek Elevitet, mivel táplálkozással biztosan nem jutna elég ásványi anyag, vitamin a szervezetembe.
Sajnos az Elevitet sem mindig tudom a gyomromban tartani, bár erőltetem. Sokszor 1,5 óra múlva kihányom, s attól félek így ez sem hasznosul.
Pár óra. Szerintem is próbálj mást.
Lefekvéskor is hánysz és reggel is? Azt tanácsolják lefekvés előtt jó szedni pont ezért, de nekem pont este volt hányingerem, nekem reggel jobban megmaradt. Ki kell tapasztalni. Nyilván ha egész napos hányingered van akkor az úgy sem jó.
Sokan mondják hogy hánynak a terhesvitamintól, én az Elevitet hallottam hogy sokan nem bírják.
Én is hányok még 11,5 hetesen elég borzasztó...
Ha vashianyos vagy akkor beszéld meg a dokiddal, hogy kapjál vas injekciót és szedj nem vastartalmu vitamint. Ha minden másnap visszajön az elevit akkor nem sok értelme van úgy sem.
Egyébként nekem is vashianyom lett hiába szedtem minden nap a gravidat, abban is van elég, első laborban tökéletes volt a vasam, másodikban pedig nevetségesen kevés lett. És nekem a 6 hónap alatt talán kétszer jött vissza, akkor is pótoltam utána. Erre tessék. Szóval lehet amúgy is jobban járnál a szurival ha már most vashianyod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!