Írnátok szép fiú neveket?
Figyelt kérdés
Még nem tudom, hogy kislány vagy kisfiú lesz -e, de lány névből van sok, ami tetszik nekünk.Fiúból meg alig.Nagyon elvont nevet nem akarok.
12 h km
2010. márc. 12. 10:34
21/26 anonim válasza:
én is azon a nézőponton vagyok,hogy ne nagyon lehessen becézni és ne legyen tucatnév sem.
így van egy Bendegúzunk,és most is egy kisfiút várok.még nem döntöttünk.de nekem nagyon tetszenek (e nélkül is):Soma;Olivér;Zétény;Lehel;Alexander;Aurél;Bence
29+4hetes kismama
22/26 anonim válasza:
Az en 8 honapos kisfiamat Erik Tibornak hivjak.
Tetszik meg az Aron,Ruben,Simon,Nimrod,Zalan,Koppany,Marton,Peter,Richard,Kornel,Andras,Alex.
23/26 anonim válasza:
Kornél,Botond,Adrián.nálam ezek a befutók.
24/26 anonim válasza:
Ha fiúnk lesz Ármin lesz :)
Gyönyörű és ritka név!
25/26 anonim válasza:
Szerintem az Ármin nem ritka...környezetemben 3 kisfiút is ismerek ezzel a névvel pedig csak 30ezres város
26/26 anonim válasza:
Aurél, Keve, Zádor, Jonatán, Vejke, Csongor, Xavér, Ulrik, Valér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!