Írnátok szép fiú neveket?
Még nem tudom, hogy kislány vagy kisfiú lesz -e, de lány névből van sok, ami tetszik nekünk.Fiúból meg alig.Nagyon elvont nevet nem akarok.
12 h km
nekem Barnabás lesz a fiam!
de versenyben volt még: Ádám, Áron, Dominik, Olivér, Kornél
Ahogy látom, a mostanság gyakori neveket írták a legtöbben. Nekünk is kisfiúnk lesz, de én semmiképpen nem akarok felkapott "tömegnevet" , így tutira nem ajánlom a most nagyon divatos Bence, Benedek, Máté, Milán, Noel, Marcell, Patrik neveket, bár szép mindegyik, de én például nem akarom, hogy mire oviba megy majd, és a nevén szólítják, rajta kívül még 5-en forduljanak meg! Mi is úgy voltunk vele, hogy lánynévből rengeteg volt, ami tetszett, a fiúnevekkel meg gondban voltunk! Ha végképp nem találsz nevet ami tetszik, akkor az apukája után nevezzétek el szerintem:) !
Amúgy szép a Levente, Gergő (bár lehet ez is gyakori, de nem annyira, mint a fentiek)!
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!