Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes boldog kismama vagyok....

7 hetes boldog kismama vagyok. Majd megőrülök egy pohár hideg szénsavas üdítőért. Nem szabad inni szénsavasat, pláne colát, ugye?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 12:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Ez olyan hülyeség, hogy nem szabad! Ezzel csak az a probléma, hogy a szénsav az puffaszt. Én pl. az elejétől kezdve csak szénsavas ásványvizet iszom, és semmi baja a kicsinek. Már 20 hetesek vagyunk.
2008. szept. 8. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Én is a jéghideg kólát kívántam, és amikor megkívántam akkor megittam, nem kell túlzásba vinni, de nyugodtan lehet inni.Ja és végig szénsavas vizet ittam, most ezeket sajnos hanyagolni kell a szoptatás miatt, hogy ne fájjon a baba hasa.
2008. szept. 8. 19:01
 13/17 bendzso ***** válasza:
100%

nme vagyok szakember, csak két gyereket szültem. nem olyan rég, az egyik három, a másik másfél éves. az elsővel, fúúúú de nagyon vigyáztam arra, h mit eszem iszom, még volt rá időm. a másodiknál már csak azet ettem ittam, amire időben futotta... a gyerek a meglévő tartalékaidat éli fel, neked csak annyit kell enni inni,, h ne halj éhen. hülyén hangzik, de úgy viselkedik, mint egy kis parazita. ő elveszi a számára szükségeseket belőled. te csak győzd pótolni... és ha történetesen ez egy vagy két kóla? hát kakor legyen az. ne rontsd el a terhességedet ilyen babonák miatti parázásokkal :) az első gyerekkel 15 kg-t híztam, a másodikkal 18-at. a különbség annyi volt, h a második kerek egy hónappal volt tovább bent, mint az első, tehát volt ideje annak a három kg-nak felgyűlnie. a fogaim sem a gyerektől vagy a terhességtől romlottak meg, azok az elmúlt tíz év alatt indultak romlásnak... szóval szeirntem sen vagy beteg, csak babát vársz, arra figyelj oda, h sose legyél szomjas vagy éhes. de kérdezd meg az orvosodat, mi a véleménye. ha ő letilt a kóláról pl. akkor hallgass rá, hiszen ő kíséri végig a terhességedet és ő lesz ott a szülésnél...

élvezdd a pocaklakót ez a legfontosabb :)

2008. szept. 10. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:
A colaval az a baj koffein van benne mint a kaveban de meg a veszelyeztetett terhes baratnomnek is napi 1 KV-t megengedett az orvosa. Tehat 2 dl colaval sem lehet gond. Engem valaki azzal riogatott tonicot nem szabad inni a kinin miatt ami benne van... A szensavval meg annyi a gond hogy puffaszt meg rasegit a gyomorsavnak. De ha a sok tanacs ellenere bizonytalan vagy kerdezd meg a dokidat.
2008. szept. 11. 11:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem rég szültem. A legjobb barátnőm orvos, ő azt mondta, hogy nem érti ezt az ostobaságot a szénsavas vízzel, mert az italokban lévő szénsav semmilyen úton nem juthat el a babához. Maximum azért nem ajánlatos, mert több lehet tőle a gyomorsav - de ez a hatás is minimális. Én hittem neki, gyönyörű és teljesen egészséges a kisbabám!

Boldog babavárást neked!

2008. szept. 12. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:
SZIA!Én úgy hallottam hogy a szénsavas üdítőtől a születendő babád hasfájós lesz....De nem tom igaz -e vagy csak hunbuk.Szerintem egy-két pohár colától nem lesz semmi bajod se neked se a babádnak.Én is kismami vagyok és néha iszom szénsavasat és csak reménykedem hogy hüleség az egész és nem lesz hasfájós a babám.Jó babavárást és sok boldogságot.E
2008. szept. 14. 12:37
 17/17 anonim ***** válasza:

TErhesen nyugodtan ihatsz szénsavasat, egyáltalán nincs tiltva! Szoptatás alatt nem lehet.

A cola is a sok szar miatt nem jó, ami benne van, de ha iszol néha, semmi baj nem lesz.

Ásványvizet pedig nyugodtan lehet:-)

2008. szept. 15. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!