7 hetes boldog kismama vagyok. Majd megőrülök egy pohár hideg szénsavas üdítőért. Nem szabad inni szénsavasat, pláne colát, ugye?
nme vagyok szakember, csak két gyereket szültem. nem olyan rég, az egyik három, a másik másfél éves. az elsővel, fúúúú de nagyon vigyáztam arra, h mit eszem iszom, még volt rá időm. a másodiknál már csak azet ettem ittam, amire időben futotta... a gyerek a meglévő tartalékaidat éli fel, neked csak annyit kell enni inni,, h ne halj éhen. hülyén hangzik, de úgy viselkedik, mint egy kis parazita. ő elveszi a számára szükségeseket belőled. te csak győzd pótolni... és ha történetesen ez egy vagy két kóla? hát kakor legyen az. ne rontsd el a terhességedet ilyen babonák miatti parázásokkal :) az első gyerekkel 15 kg-t híztam, a másodikkal 18-at. a különbség annyi volt, h a második kerek egy hónappal volt tovább bent, mint az első, tehát volt ideje annak a három kg-nak felgyűlnie. a fogaim sem a gyerektől vagy a terhességtől romlottak meg, azok az elmúlt tíz év alatt indultak romlásnak... szóval szeirntem sen vagy beteg, csak babát vársz, arra figyelj oda, h sose legyél szomjas vagy éhes. de kérdezd meg az orvosodat, mi a véleménye. ha ő letilt a kóláról pl. akkor hallgass rá, hiszen ő kíséri végig a terhességedet és ő lesz ott a szülésnél...
élvezdd a pocaklakót ez a legfontosabb :)
Én nem rég szültem. A legjobb barátnőm orvos, ő azt mondta, hogy nem érti ezt az ostobaságot a szénsavas vízzel, mert az italokban lévő szénsav semmilyen úton nem juthat el a babához. Maximum azért nem ajánlatos, mert több lehet tőle a gyomorsav - de ez a hatás is minimális. Én hittem neki, gyönyörű és teljesen egészséges a kisbabám!
Boldog babavárást neked!
TErhesen nyugodtan ihatsz szénsavasat, egyáltalán nincs tiltva! Szoptatás alatt nem lehet.
A cola is a sok szar miatt nem jó, ami benne van, de ha iszol néha, semmi baj nem lesz.
Ásványvizet pedig nyugodtan lehet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!