S. O. S!? Ugye nem a magzatvizem szivárog?!
Na figyelj! A magzatvízről egy dologban mindenki egyetért (orvos, védőnő is!), hogy az VÍZ!!! Tehát átlátszó, színtelen, szagtalan! Ha sárga volt, akkor lehet pisi vagy folyás, de nem magzatvíz, úgyhogy nyugi!
A fertőzéssel kapcsolatban sem kell izgulnod, mert a babád a védett kis burkában teljes biztonságban van, még ha neked lenne is valami fertőzésed, majd a szülésig kikezelik. Szólj legközelebb az orvosnak, addig pedig figyeld magad és ne aggódj! Főleg pedig ne gondolkozz azon, hogy mennyi a tragédia, mert a felesleges idegeskedés nem csak a babának, de neked sem tesz jót! :-)
Múlt héten voltam uh-on, akkor minden rendben volt. Ez a számomra furcsa folyás leginkább ma kezdődött.
Jövőhét csütörtökön kell mennem a magánrendelésére. De ha fertőzésem vagy gombám lenne, akkor járna hozzá kellemetlen tünet is, nem?
Tuti , hogy sárgás volt, nem átlátszó. Remélem tényleg nincs gond. Ma már nem is fogok tudni aludni..........
Ha tüsszentés hatására érezted, hogy jön, akkor az pisi. Sajnos tapasztalat. :S
28 h
Egy kicsit megnyugodtam, de azért inkább odafigyelek. Akkor nagyjából az a lényeg, hogy amíg sárgás és nem vizes, addig nem magzatvíz.
Köszi a válaszokat!
Szép estét!
az folyás.nekem is sárgás folyásom volt,és hozzáteszem h nem gomba volt.kaptam rá kúpot és elmúlt.azóta nincs is.tehát nyugi.
30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!