37 hetes terhesek, hogy vagytok? Mikorra vagytok kiírva?
Figyelt kérdés
Hogy viseltétek a terhességet? Hányadik baba?
Mennyit híztatok?
Kitartás mindenkinek a végére!!!!
2015. szept. 1. 14:01
1/8 anonim válasza:
Meg csak a 24. hetben vagyok szoval a java meg hatra van :) masodik baba lesz az elsot kerek 37. heten szultem. Vele felszedtem 16 kilot. Most 52 kiloval kezdtem eddig +5nel tartok :) nalad mi a helyzet? Hogy birod ezeket a melegeket?
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Második baba, ő is kisfiú lesz :) +4kilónál tartok, szóval erre nem panaszkodom. Viszont aludni már alig tudok. Szerencsére a vizesedés is elkerül, a derekam fáj, és hőhullámaim vannak :D
Éjjelente állandóan lever a víz, össze kell kötnöm a hajam, ki-be kapcsolom a klímát stb. :D
Már várom a végét, na.
Nálad mi lesz a második?
2015. szept. 1. 21:56
3/8 anonim válasza:
Nalunk meg no uralom lesz :D mind2 lany. Elozonel nagyon vizesedtem csak azert ment nehezen az alvas. Na meg mert ejjelente 3szor felkeltem pisilni :) hany ev kulonbseg van koztuk? elozo akkor jott amikorra ki volt irva? Es te hany eves vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
Első 3 éves, most ment oviba, ő 39+1-re született :)
Most hátra van még 13 nap :)
26 éves vagyok. Nálatok ?
2015. szept. 10. 21:35
5/8 anonim válasza:
Majd meseld am el milyen volt a szules :) en 21 vagyok. Lanyom meg 17 honapos
6/8 A kérdező kommentje:
Írok majd mindenképpen! :)
2015. szept. 15. 11:05
7/8 A kérdező kommentje:
Kiírt előtt 1 nappal megérkezett a kisfiam, 3860gr és 53 cm-er. Dániel.
3 óra itthon vajúdás után, kórházba érkezés után 27 perccel :)
Már itthon vagyunk, nagytesó is imádja :)
2015. okt. 1. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!