Ti milyen kapcsolatban voltatok anyósotokkal és apósotokkal, amikor terhesek voltatok? Engem kikészítenek
Mi 10 éve vagyunk együtt párommal még csak most akarunk babát erre anyós beszól hogy rakassak fel spirált pedig tudja hogy minden vágyunk már egy közös gyerek próbálunk tölük távol maradni de folyton jönnek beleszeretnek látni a családi életünkben.
Nem is tudom elkébzelni mi lesz ha sikerül előre félek mi vár ránk.
Miért nem rakod helyre? A párod miatt nem kellene mindent elviselned! Én a helyedben azt csinálnám, hogy ha jön, elmennék otthonról, de megpróbálnám inkább azt, hogy ne is jöjjön, menjen a párom egyedül a "kedves" apjához.
Anyósod milyen? Normális? Ő nem mondja a férjének, hogy vegyen vissza magából?
Amúgy nekem nagy szerencsém van, anyósék nagyon aranyosak, kedvesek, segítenek ahol tudnak, teljesen jó a viszonyunk.
de mikor jönnek,akkor nálunk laknak,és egy hétig is itt vannak sajnos.vagyis többet ez nem fog elõfordulni,mert megmondtam a páromnak,hogy többet ide nem jöhet,mert kétszer láttuk õket vendégül,és mind a kétszer ugyanúgy viselkedett.
az anyósom nagyon aranyos,õ állandóan sütött,fõzött,rendet tartott. szegényt sajnálom is,mert gondolom mindenhol ilyen szégyent hoz rá a férje.mondjuk a tanácsaival õ is ki tud akasztani,meg ugye most be van pörögve,elsõ unokája lesz,és most mindenfélével idegesít õ is,de közel nem olyan szinten,mint az após.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!